İnadına Aşk 23.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 23.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 10:24

İnadına Aşk 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı dizide Osman Sınav yönetmen koltuğuna oturuyor. Fox TV ekranlarının ilgiyle beklenen dizisi İnadına Aşk 23.yeni bölümüyle 3 Aralık Perşembe dizi severlerle buluşacak.  

Haberin Devamı

Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan aniden kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her şeyi dener. Adem’i bile peşine takar ama sonuç olumsuzdur. Oysa Yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerde soluğu alır. Eski sevgilisi Aslı’nın evindedir. 

Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan özür dileme konuşması için provalar yapar. Yalın hiçbir şey olmamış gibi şirkete gelir. Defne, Yalın’a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına toslar. 
Çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için çok heyecanlıdır.

Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Leyla’nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla da yeniden çalışma isteği doğurur. 

İNADINA AŞK 23.YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI


 

İNADINA AŞK 23.YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI


Haberin Devamı

İNADINA AŞK 23.YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI


İNADINA AŞK 22. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yalın'ı otel odasının kapısında bulan Defne bir kez paçayı yırttığını sanar ama yanılır. Yalın bir kere Defne’den şüphe duymuştur ve gerçekleri kısa sürede anlar. Yalın, hem annesinin geri dönmesiyle hem de Defne'nin ona yalan söylediği gerçeğiyle sarsılır. 

Yeşim ise abisinin aksine annesini bulunca sevinçten deliye dönmüştür. Kendini tüm anneli hayallerini gerçekleştirmeyi kafaya koyar. Bu hayallerden bir tanesi de annesiyle birlikte evlenince oturacağı evi seçmektir. Oysa ev konusunda Çınar'ın da Yeşim için bir sürprizi vardır. 

Gül krizini Çınar'ın karakolluk olmasıyla geçiştiren Leyla- Toprak çifti, Adem'in Habibe aşkı yüzünden bu sefer kapıya adaklık horoz bırakmasıyla şaşırır. Ezgi ile barışan Deniz ise, aldığı sözle yetinmemeye kararlıdır. Deniz, Ezgi'ye güvenilir bir adam olduğunu kendine has yöntemlerle kanıtlamayı kafasına koymuştur. Bu ilginç yöntemler, Ezgi'nin bir daha kıskançlık yapmamasına yol açacaktır.