İnadına Aşk 21.yeni bölüm 2. Fragmanı çıktı! | İnadına Aşk 21.yeni bölüm 1.ve 2. Fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 21.yeni bölüm 2. Fragmanı çıktı | İnadına Aşk 21.yeni bölüm 1.ve 2. Fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 14:02

İnadına Aşk 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve komik senaryosuyla her hafta seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İnadına Aşk 21.yeni bölümüyle 19 Kasım Perşembe günü dizi severlerle buluşacak.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 21.YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

İNADINA AŞK 21.YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

İNADINA AŞK 20. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Yalın'ın annesi İblis tarafından bir çuval içinde Defne'nin kapısına getirilince ortalık karışır. Defne Yalın'a ve Toprak'a bu durumu anlatmak için çok dil döker. Ama Yalın'ın şüpheleri daha da artar. Yeşim ve Çınar, düğün hazırlıklarına başlarlar. Birbirlerinden çok farklı olmanın birçok sorunu aşklarından güç alarak aşmaya çalışırlar. İşler ciddiye binince kadın erkek farklılığı yetmezmiş gibi ayrı dünyalar meselesi çiftin arasını bozar.

Eski karı koca, yeni sevgili Leyla ve Toprak daha ilk günden Yalın'ın annesi yüzünden tartışmaya başlarlar. Anlaşılan bu çiftin sevgililikleri de en az evlilikleri kadar fırtınalı geçecektir. Deniz ise Ezgi'nin güven sorununu aşmaya çalışırken duyduğu bir şeyle şok olur. Bu kez Ezgi gerçekten sınırını aşmıştır, Deniz'in sabrı bu şokla başa çıkabilecek midir? (inadına aşk)