İnadına Aşk 21. Bölüm Fragman İzle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 21. Bölüm Fragman İzle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 11:58

İnadına Aşk 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi İnadına Aşk yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her hafta heyecanlı ve komik senaryosuyla büyük ilgi gören dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragman ve detayları...

Haberin Devamı

Büyük bir izleyici kitlesi olan İnadına Aşk dizisi 21. bölümüyle 19 Kasım Perşembe günü dizi severlerle buluşacak. Peki 20. bölümde neler olmuştu? 21. bölümde neler olacak? İşte bölüm özetleri ve fragmanlar.

İNADINA AŞK 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yalın Defne'ye annesinin peşine düşüp düşmediğini sorar. Eğer düştüyse Yalın’ı kaybetmesi an meselesidir. Defne, Yalın’ın gözlerinin içine baka baka yalan söyler. Yalın’ı kaybetme korkusuyla köşeye sıkışan Defne, anneyi geri göndermek için Adem’den yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır. Yeşim, kim olduğunu bilmediği annesiyle çoktan tanışıp, kaynaşmıştır. Çınar, bir gelinle tartışır ve damadı denize atar. Barutçular ve Araslar soluğu karakolda alırlar. Çınar’ın parmaklıklar ardına kapatıldığını öğrenen Yeşim, gelinin şikayetini geri aldırmaya kararlıdır ama gelinin gelinliğini görünce içindeki straplez canavarı uyanır. Leyla’ların kapısına isimsiz gelen hediyeler, Leyla’yı kısa bir süre ümitlendirir. Ancak Toprak, gülleri görünce köpürür. Çünkü gülleri gönderen o değildir. Deniz ve Ezgi, Leyla ve Damla'nın gayretleriyle birbirlerine sürüklenirler. Güven sorunu yaşayan Ezgi’ye, Deniz’in vereceği en güzel cevap tek bir şarkıda gizlidir.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 21. BÖLÜM FRAGMANLARI

İnadına Aşk 21. bölüm 1. fragmanı

İnadına Aşk 21. bölüm 2. fragmanı

İnadına Aşk 21. bölüm 3. fragmanı

İNADINA AŞK 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalın'ın annesi İblis tarafından bir çuval içinde Defne'nin kapısına getirilince işler karışır. Defne Yalın'a ve Toprak'a bu durumu açıklamak için kırk dereden su getirir. Ama Yalın'ın şüpheleri her dakika artar. Yoksa Defne artık topun ağzında mıdır? Birbirlerinden çok farklı olmanın getirdiği sorunları aşklarından güç alarak aşan Yeşim ve Çınar, düğün hazırlıklarına başlarlar. İşler ciddileşince kadın erkek farklılığı yetmezmiş gibi ayrı dünyalar meselesi çiftimizin önüne duvar gibi dikilir. Bakalım aşk bu duvarı aşabilecek güçte midir? Eski karı koca, yeni sevgili Leyla ve Toprak daha ilk günden Yalın'ın annesi yüzünden birbirlerine girerler. Anlaşılan bu çiftin sevgililikleri de en az evlilikleri kadar fırtınalı olacaktır. Deniz ise Ezgi'nin güven sorununu aşmaya çalışırken duyduğu bir şeyle sarsılır. Bu defa Ezgi gerçekten aşmıştır, Deniz'in sabrı bu şokla başetmeye yetebilecek midir?