İnadına Aşk 19. Bölüm Fragmanı İzle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 19. Bölüm Fragmanı İzle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 17:17

İnadına Aşk 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve komik senaryosuyla her hafta seyircileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Büyük bir izleyici kitlesi olan İnadına Aşk dizisi 19. bölümüyle 5 Kasım Perşembe günü dizi severlerle buluşacak. Peki 18. bölümde neler olmuştu? 19. bölümde neler olacak?

İNADINA AŞK 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesine yazdığı mektupları okuduktan sonra Yalın'a "aşk biter" lafını yedirmeyi 60 yıl kadar erteleyen Defne, artık tek bir hedefe kilitlenmiştir; bir an önce anneyi bulup sevdiği adamın yaralarını tümden iyileştirmek. Yeşim de aynı hedefi paylaşıp düğününde annesini yanında görmek isteyince, Defne'yle birlikte dağ evinden çıkabilmek için türlü numaralar denemeye başlarlar. Ama iki entrikacı kafadarın dağ evinin hemen kapısında onları bekleyen tehlikeden haberleri yoktur. Leyla Toprak'la ilişkisine getirdiği yeni solukla Toprak'ın sabrının sınırlarını zorlamaktadır. Yanında olacağım derken sonunda adamı çileden çıkarmayı başarır. Deniz'i Damla'yla sarılırken gören Ezgi senaryoyu yazmış ve oynamaya başlamıştır ama Deniz'in alışılmadık tavrı, Ezgi'nin kendisini bir kez daha sorgulamasına neden olur.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 19. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeşim’i bırakmamaya kararlı olan Defne, zorla kendini de kaçırttırır. Kızların kaybolduğunu anlayan Yalın ve Çınar, Toprak ve Deniz’le bir araya gelip ne yapacaklarını düşünürlerken Satır’dan telefon gelir. Satır kızları bırakacaktır ama bir şartı vardır. Aras ve Barutçu erkekleri, Satır’ın şartını yerine getirmek için kara kara düşünürlerken diğer tarafta kara kara düşünen biri daha vardır: İblis! Defne ve Yeşim, İblis’i canından bezdirmeyi başarırlar. Bu arada Defne’nin aklına süper bir fikir gelir. Defne ve Yalın’ın zekaları, kızların kurtulmasına yetecek midir? Yaşanan bu zor zamanlar, Toprak ve Leyla’nın ilişkisini yeni bir aşamaya taşırken Ezgi ve Deniz'in ilişkisini ise çıkmaza sokar. Defne ve Yeşim kurtulunca Ezgi’nin yanına gelen Deniz, Ezgi’nin kıskançlık senaryolarıyla karşılaşınca sinirlenir. Deniz, Ezgi’nin güven sorununa daha ne kadar katlanabilecek? Defne tüm bu kaçırılma macerası süresince İblis'i canından bezdirmekle kalmayıp bir de onu Yalın'ın annesinin peşine takınca olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 19. BÖLÜM FRAGMANI