Güneşin Kızları 24.yeni bölüm fragmanı izle! | Selin duygularını açıklıyor!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 24.yeni bölüm fragmanı izle | Selin duygularını açıklıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 10:04

Kanal D’nin ilgiyle beklenen dizisi Güneşin Kızları 24.yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Güneşin Kızları 24.yeni bölümde; Selin, Ali'ye olan duygularını açıklıyor! Güneşin Kızları 24.yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 24.yeni bölümünde; Nazlı ve Selin’in doğum günü yaklaşmaktadır. Selin, Elif’e yaptıklarından dolayı kendisini çok kötü hissetmektedir. Hatta heyecanla beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyler.

Ali’nin, Haluk’a kendisinden bahsettiğini duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise planlarına devam etmektedir. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlayınca her şey için çok geç olmadan Ali’ye duygularını açmaya karar verir.

Melisa, Elif’le arkadaş olmak iste. Amacı Savaş’a yaklaşmaktır. Nazlı, Savaş’ın evinde Melisa’yı görünce öfkelenir. Savaş ve Nazlı tartışmaya girer. Nazlı, Savaş’ın doğum gününe gelmeyeceğini sanar. Fakat Savaş, Nazlı’ya sürpriz hazırlamıştır.

Levent ise, Ali’nin kendi oğlu olduğunu Haluk’a açıklamayı kafaya koymuştur.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 24.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


GÜNEŞİN KIZLARI 24.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE


GÜNEŞİN KIZLARI 23.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 24.yeni bölüm fragmanı izle | Selin duygularını açıklıyor


Savaş’ın gerçekleri öğrenmesinin ardından Rana yıkılır. Eve gider ve herkese olanları anlatır. Savaş’ta aileden bütün bağlarını koparır. Yeni bir hayata başlangıç yapar. Nazlı her adımda Savaş’a destek olmaya hazırdır.

Selin ve Tuğçe, Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı kafaya koyar. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya uğraşır.

Levent, Ali’den Sevilay’la görüşmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya kalırlar.