Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri×
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • BİGPARA
    • ANASAYFA
    • BORSA
    • DÖVİZ
    • ALTIN
    • VİOP&VARANT
    • ANALİZ
    • KOBİ
    • KRİPTO PARALAR
  • SPOR ARENA
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • CANLI SKOR
  • KELEBEK
    • ANASAYFA
    • EKRANDA
    • HAYAT
    • SEYAHAT
    • STİL
    • FAKİR HAUSGERATE İLE LEZZETLİ TARİFLER
    • SAĞLIK
  • YAŞAM
    • ANASAYFA
    • CUMARTESİ
    • PAZAR
    • LEZZETLİ HAYAT
    • ÇOCUKLA HAYAT
    • SEYAHAT
  • YAZARLAR
  • RESMİ İLANLAR
  • ASTROLOJİ
  • TÜMÜ
    • EKONOMİ
    • TV REHBERİ
    • MAHMURE
    • HÜRRİYET AİLE
    • VİDEO
    • ASTROLOJİ
    • HESAPLAMA ARAÇLARI
    • BULMACA
    • EN İYİ ON
    • CUMA
    • LEZİZZ
    • TEKNOLOJİ
    • FOTO GALERİ
    • RAMAZAN
    • KİTAP SANAT
    • HAVA DURUMU
    • AVRUPA
    • EĞİTİM
    • HÜRRİYET İK
    • SON DAKİKA
    • YEREL HABERLER
    • BİZE ULAŞIN
    • VERİ POLİTİKASI
    • ENERJİ POLİTİKASI
    • KÜNYE
Günlük Egazete
Hürriyet NSosyalHürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linkleri kullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
son dakika haberler
GÜNDEM DÜNYA BİGPARA SPOR ARENA KELEBEK YAŞAM YAZARLAR RESMİ İLANLAR SON DAKİKA
GİRİŞ
HABERLERBilgi Haberleri

28 Kasım DOAS temettü yattı mı, saat kaçta yatar? Doğuş Otomotiv (DOAS) temettü yatırılma tarihi belli oldu!

Güncelleme Tarihi: Kasım 28, 2023 11:08

#DOAS Temettü Yattı Mı#DOAS Temettü 2023#Doğuş Otomotiv Temettü
EpostaLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 11:08

Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl 3. kez temettü ödemesi gerçekleştirecek. Doğuş Otomotiv hisse sahibi yatırımcılarına temettü ödemesi yapacağını duyurmuştu. DOAS temettü yattı mı? sorusu da yatırımcılar tarafından merak edilmeye başlandı. Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş (DOAS), yatırımcılarına hisse başı net 5,1136362 TL temettü ödemesi yapacak. Peki, DOAS temettü 2023 ne zaman yatacak?

1/428 Kasım DOAS temettü yattı mı, saat kaçta yatar Doğuş Otomotiv (DOAS) temettü yatırılma tarihi belli oldu

DOAS temettü yattı mı? sorusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Doğuş Otomotiv (DOAS) tarafından yapılan temettü ödemeleri bu hafta hesaplara aktarılacak. Doğuş Otomotiv tarafından yapılacak temettü ödemelerinde 1 TL nominal değerli pay için brüt 5,68 TL temettü teklif edecek. Stopaj sonrası net temettü 5.11 TL olacak. Peki, 27 Kasım DOAS temettü yattı mı? İşte Doğuş Otomotiv (DOAS) temettü yatırılma tarihi ve günü!

2/4DOĞUŞ OTOMOTİV (DOAS) TEMETTÜ YATTI MI, NE ZAMAN DAĞITILACAK

DOĞUŞ OTOMOTİV (DOAS) TEMETTÜ YATTI MI, NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Doğuş Otomotiv'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yapılan açıklamada, kâr payı dağıtım tarihinin 28 Kasım olacağı belirtildi. Buna göre ödemelerin 28 Kasım Salı günü hesaplara geçeceği tahmin ediliyor. Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş (DOAS), hisse başı net 5,1136362 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Doğuş Otomotiv'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yapılan açıklamada, kâr payı dağıtım tarihinin 28 Kasım olacağı belirtildi. Buna göre portföyünde 24 Kasım tarihine kadar DOAS hissesi bulunduran kişiler temettü ödemesi almaya hak kazanacak. Yapılacak temettü ödemelerinde 1 TL nominal değerli pay için brüt 5,68 TL temettü teklif edecek. Stopaj sonrası net temettü 5.11 TL olacak.

EN SON HABERLER

3/428 Kasım DOAS temettü yattı mı, saat kaçta yatar Doğuş Otomotiv (DOAS) temettü yatırılma tarihi belli oldu

Kâr payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kâr payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarihin 24 Kasım olarak teklif edildiği dile getirilen açıklamada, "Kâr Dağıtım Politikamıza uygun şekilde "kârlılık ve finansal yapımız dikkatte alınarak, pay sahiplerimizin menfaat ve beklentilerini karşılaması, sürdürülebilir ve olabildiğince kararlı kâr payı dağıtımı ilkemizin devamını temin bakımından" bilançoda bulunan kâr dağıtımı yapılabilir nitelikteki kaynaklardan net 1 milyar 250 milyon TL'nin ortaklarımıza payları oranında nakden dağıtılmasına ve kâr payı ödemelerine 24 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başlanmasına ilişkin Yönetim Kurulu teklifi genel kurulun onayına sunulacaktır" ifadeleri kullanıldı.

4/428 Kasım DOAS temettü yattı mı, saat kaçta yatar Doğuş Otomotiv (DOAS) temettü yatırılma tarihi belli oldu
Haberle ilgili daha fazlası:
#DOAS Temettü Yattı Mı#DOAS Temettü 2023#Doğuş Otomotiv Temettü

EN SON HABERLER

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
Altın Fiyatları
Seçim Sonuçları
Güzel SözlerErkek İsimleri
Kız İsimleri
Doğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.