Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri×
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • BİGPARA
    • ANASAYFA
    • BORSA
    • DÖVİZ
    • ALTIN
    • VİOP&VARANT
    • ANALİZ
    • KOBİ
    • KRİPTO PARALAR
  • SPOR ARENA
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • CANLI SKOR
  • KELEBEK
    • ANASAYFA
    • EKRANDA
    • HAYAT
    • SEYAHAT
    • STİL
    • MUCİZE LEZZETLER
    • SAĞLIK
  • YAŞAM
    • ANASAYFA
    • CUMARTESİ
    • PAZAR
    • LEZZETLİ HAYAT
    • ÇOCUKLA HAYAT
    • SEYAHAT
  • YAZARLAR
  • RESMİ İLANLAR
  • ASTROLOJİ
  • TÜMÜ
    • EKONOMİ
    • TV REHBERİ
    • MAHMURE
    • HÜRRİYET AİLE
    • VİDEO
    • ASTROLOJİ
    • HESAPLAMA ARAÇLARI
    • BULMACA
    • EN İYİ ON
    • CUMA
    • LEZİZZ
    • TEKNOLOJİ
    • FOTO GALERİ
    • RAMAZAN
    • KİTAP SANAT
    • HAVA DURUMU
    • AVRUPA
    • EĞİTİM
    • HÜRRİYET İK
    • SON DAKİKA
    • YEREL HABERLER
    • BİZE ULAŞIN
    • VERİ POLİTİKASI
    • ENERJİ POLİTİKASI
    • KÜNYE
Günlük Egazete
Hürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
son dakika haberler
GÜNDEM DÜNYA BİGPARA SPOR ARENA KELEBEK YAŞAM YAZARLAR RESMİ İLANLAR SON DAKİKA
GİRİŞ
HABERLERBilgi Haberleri

DEPREM KREDİSİ VEREN BANKALAR || Deprem kredisi ne kadar? Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank deprem kredisi tutarları

Güncelleme Tarihi: Mart 09, 2023 10:09

#Deprem Kredisi#Deprem Kredisi Başvurusu#Deprem Kredisi Ne Kadar
TwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 10:07

Depremzedelerin yaralarını sarmak için bankalar da seferber oldu. Kamu bankaları ve özel bankalar deprem kredisi kampanyalarını açıkladı. Depremzedeler için Halbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank deprem kredisi ne kadar araştırılıyor. Bankalar 100.000 TL deprem kredisi kampanyası başlattı. Ayrıca deprem bölgesindeki kobilere de ayrıca destekte bulanacaklarına dair açıklamaları yayımladılar. Peki, Deprem kredisi ne kadar? İşte, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank deprem kredisi kampanyaları ve duyuruları...

1/8DEPREM KREDİSİ VEREN BANKALAR  || Deprem kredisi ne kadar Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank deprem kredisi tutarları

Kahramanmaraş ve 10 ilde ciddi enkazlar bırakan depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar depremden zarar gören bireysel müşterilere destek kampanyası başlattı. Peki, deprem kredisi başvrusu nasıl yapılır? Deprem kredisi ne kadar? İşte detaylar...

 

2/8ZİRAAT BANKASI DEPREM KREDİSİ

ZİRAAT BANKASI DEPREM KREDİSİ

Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz.

Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5 000 TL Nakit Avans tanımladık.

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki,

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz. Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz.

EN SON HABERLER

3/8VAKIFBANK DEPREM KREDİSİ

VAKIFBANK DEPREM KREDİSİ

Halkbank Finans Grubu olarak afetzedelerimize destek olmak için AFAD’a 7 Milyar TL nakdi yardım yapma kararı aldık.

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki;

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz. Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz.

2023 yılı boyunca; bireysel ve kurumsal kredi kartları yıllık ücretleri ile üye işyeri ve POS aylık ücretlerini almıyoruz.

Afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki; (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ )

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını /taksitlerini ve tüm kredi kartı borçlarını talebe bağlı olmaksızın 31.03.2023 tarihine kadar 1 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz.

4/8HALKBANK DEPREM KREDİSİ

HALKBANK DEPREM KREDİSİ

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz. Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz.

Halkbank depremden zarar görmüş bireysel müşterilere 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerine 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar banka kredi destek paketleri oluşturdu.

EN SON HABERLER

5/8TEB DEPREM KREDİSİ

TEB DEPREM KREDİSİ

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bulunan bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin kredi ve kredi kartı borçları ile gayri nakdi kredi komisyonlarını, herhangi bir başvuruya ihtiyaç olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay faizsiz erteledik.

Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis illerinde bulunan bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin kredi ve kredi kartı borçları ile gayri nakdi kredi komisyonlarını, herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın 1 ay süreyle faizsiz erteledik.

6/8İNGBANK DEPREM KREDİSİ

İNGBANK DEPREM KREDİSİ

Depremde ağır hasara uğrayan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde ikamet edip kredi sahibi olan veya buradaki şubelerimizde kredi hesapları bulunan bireysel (tüketici) müşterilerimiz ile gerçek kişi ticari işletme müşterilerimizin kredilerini, herhangi bir başvuruya gerek olmadan 31 Ağustos 2023 tarihine kadar 6 ay faizsiz erteliyoruz. Bu il ve ilçelerimizde ikamet eden veya buradaki şubelerimizde Destek Hesap’ı (KMH) bulunan müşterilerimizin, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar Destek Hesap kullanımlarına herhangi bir faiz yansıtmayacağız.

Depremden etkilenen Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis illerinde ikamet edip kredi sahibi olan veya buradaki şubelerimizde kredi hesapları bulunan bireysel (tüketici) ve gerçek kişi ticari işletme müşterilerimizin 6 Şubat – 6 Mart 2023 tarihleri arasındaki kredi taksitlerini herhangi bir başvuruya gerek olmadan 1 ay süreyle faizsiz erteliyoruz. Bu illerimizde ikamet eden veya buradaki şubelerimizde Destek Hesap’ı (KMH) bulunan müşterilerimizin 6 Mart 2023 tarihine kadar Destek Hesap kullanımlarına da herhangi bir faiz yansıtmayacağız.

EN SON HABERLER

7/8GARANTİ BANKASI DEPREM KREDİSİ

GARANTİ BANKASI DEPREM KREDİSİ

Depremde ağır hasara uğrayan şehir ve ilçelerimizdeki bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin;

Deprem bölgesindeki diğer tüm banka ATM’lerinden para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama ve kredi kartı borcu ödeme gibi işlemlerden 31.08.2023 tarihine kadar ücret almıyoruz.

Deprem felaketinin yaşandığı bölgedeki müşterilerimizin genel bankacılık hizmetlerini 6 ay boyunca( 31.08.2023 tarihine kadar)ücretsiz gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.

Garanti BBVA kredi kartları ile yapacağınız bağış ödemelerinizi ücretsiz ve faizsiz 6 taksite bölüyoruz.

8/8İŞ BANKASI DEPREM KREDİSİ

İŞ BANKASI DEPREM KREDİSİ

İş Bankası Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ve tüm ilçeleri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde kredi ve kredi kartı ödemelerini 6 ay ertelediğini duyurdu. Ayrıca depremde vefat eden müşterilerinin bütün bireysel kredi, ek hesap ve kredi kartı borçlarını anapara dâhil olmak üzere silecek.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Deprem Kredisi#Deprem Kredisi Başvurusu#Deprem Kredisi Ne Kadar

EN SON HABERLER

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
Altın Fiyatları
Seçim Sonuçları
Güzel SözlerErkek İsimleri
Kız İsimleri
Doğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.