Filinta 37.bölüm fragmanı | Filinta Leyla'yı kurtarabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Filinta 37.bölüm fragmanı | Filinta Leylayı kurtarabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 10:46

TRT’nin Cuma dizisi Filinta Bin Yılın Şafağında, bu hafta yine heyecan dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor. Filinta Mustafa, Bıçak Ali ve Abdullah acaba amaçlarına ulaşabilecekler mi?

Haberin Devamı

TRT’nin sevilen dizisi Filinta Bin Yılın Şafağında'nın 36.Bölümü büyük tehditle başlıyor. Cuma akşamı yayınlanacak 37. Bölüm, Kardeşlik Teşkilatı, Yüce Meclis, Gizli Teşkilat arasında gerilimin daha da yükseleceği hikâyeyi seyircisine sunacak.

ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta, yeni bölümünde seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak.

Filinta 37.bölüm fragmanı | Filinta Leylayı kurtarabilecek mi


FİLİNTA 37.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Çocukların peşinde olan Osmanlı’nın Gizli Teşkilatı ve yine planları altüst olan Kardeşlik Teşkilatı ve Yüce Meclisi arasında büyük bir takip haftası yaşanacak.

Haberin Devamı

İngiliz Ajanı 001 Janti’nin , Boris Zaharyas’a sıktığı kurşunlar Yüce Meclisteki dengeleri değiştirecek mi? Süreyya, Anita von Wilhelm tarafından uğradığı suikast girişiminden kurtulabilecek mi? Bu saldırıyı öğrenen Ali’nin tepkisi ne olacak? Padre Celal’in tehdidi altında yaralı kardeşlerin tedavisini yapan ve Mustafa’nın onu kurtaracağı ümidini kaybetmeyen Leyla’yı kurtarmak için, İstanbul’un altını üstüne getirecek olan Filinta Mustafa, Bıçak Ali ve Abdullah acaba bu amaçlarına ulaşabilecekler mi?

Celal geçmişinin hesabını yapan ve artık Kardeşlik Teşkilatı’na aidiyet duymayan Farah’ı yeniden aralarına dönmesi için ikna edebilecek mi? Davut Paşa, Mustafa ve ekibin kendisinden habersiz operasyona kalkışmalarını nasıl karşılayacak? Esat Paşa’nın ölümünden sonra sıranın kendisine geldiğini anlayan Rıza, acaba ne yapacak?

Esat Paşa’nın öldürülmesi nasıl bir anda çifte cinayete dönüşecek? Ve bunun üzerine, Davut Paşa ve Mustafa soruşturmayı hangi yönde ilerletecekler? Yüce Efendi Kenan Miloş, Osmanlı’nın hazırlandığı hangi hamleye karşı tedbir almak isteyecek?

Ana’nın gözetiminde tutulan çocuklara uzanan esrarengiz el, nasıl bir stratejide ilerleyecek? Davut Paşa’ya seneler sonra gelen bir haber, kimden gelecek? Ve nelerin değişimine sebep olacak? Kahramanlarımız, çocukların izinde kiminle birlikte hareket edecek? Yüce Meclis ve Kardeşlik Teşkilatı, Mustafa ve ekibe karşı nasıl hamleler yapacak?

Haberin Devamı

FİLİNTA 37.BÖLÜM FRAGMANI;


FİLİNTA'YA YENİ OYUNCU

Yıllarca Levent Kırca'nın "Olacak O Kadar" ekibinde ilgiyle izlediğimiz, sonrasında da "Benim Annem Bir Melek" gibi başarılı projelerde ekranda yerini alan, bir yandan da tiyatroya devam eden oyuncu Ebru Kural, "Filinta 'Bin Yılın Şafağında' " ekibine katıldı.
Filinta'da 'Refika' adında gizemli, işitme ve konuşma engelli, ilginç bir karakterle izleyenlerle buluşacak.