Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? | CANLI İZLE!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 15:37

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçlarında Celtic ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin son maçtaki hedefi liderlik. Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Celtic'i yenip grupta lider olmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Sarı-lacivertli takım 2-0'lık Molde galibiyet sonrası grupta 2. sırada yer alırken, son sırada yer alan İskoç temsilcisi Celtic'ten Şükrü Saraçoğlu'nda bir puan alması durumunda adını 2. tura yazdıracak.

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda | CANLI İZLE


8'DEN 9'A

İkili averajda Ajax'a üstün olduğu için Fenerbahçe'nin puanını 8'den 9'a çıkarması yetecek. Ancak Fenerbahçe'lilerin hedefi liderlik.  Fenerbahçe, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Celtic'i de yenerek 11 puana yükselmek istiyor.

Fenerbahçe - Celtic maçını Gumienny yönetecek!

BELÇİKALI HAKEM

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin evinde konuk edeceği Celtic maçına Belçika Futbol Federasyonu'nda Gumienny'nin atandığı belirtildi. Karşılaşmada Gumienny'nin yardımcılıklarını Jimmy Cremens ve Thibaud Nijssen'in yapacağı ifade edildi. Maçın dördüncü hakemliğini Dirk Gilon, ilave yardımcı hakemliklerini ise Bart Vertenten ve Wim Smet'in üstleneceği kaydedildi.


FENERBAHÇE CELTİC MAÇI NE ZAMAN,  SAAT KAÇTA?

2015-2016 Avrupa Ligi 6. hafta maçları başlıyor. A grubu takımlarından Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Celtic takımını konuk edecek. Bu heyecan dolu karşılaşma 10 Aralık saat 20.00'de başlayacak. Fenerbahçe-Celtic maçı TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak. Tivibuspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek olan maçın geniş özeti ise maçın bitişinden kısa süre sonra TRT Spor'dan yayınlanacak. A grubunda yer alan bu iki takım AvrupaLigi 6. hafta maçları kapsamında kozlarını paylaşmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin hedefi liderlik.

TAKIM: Fenerbahçe - Celtic
TARİH: 10 Aralık 2015 Perşembe
STAT: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
SAAT: 20.00
KANAL: Tivibu Spor
RADYO: TRT Radyo 1

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fabiano, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım ( Caner Erkin), Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk, Lazar Markovic, Diego Ribas, Jose Fernandao.

Haberin Devamı

KADRODA NANİ VE KJAER YOK!

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. Hafta maçında, Norveç deplasmanında grup lideri Molde'yi 2-0 yenen Fenerbahçe, son maçta kendi evinde oynayacağı Celtic maçında iki futbolcusu cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Fenerbahçe, Celtic maçında ve Simon Kjaer'den yoksun bir şekilde sahada olacak. Nani, Molde mücadelesinin 81. dakikasında yerini Volkan Şen'e bırakırken, yavaş hareket ettiği gerekçesi ile sarı kart gördü. Simon Kjaer de mücadelenin 55. dakikasında gördüğü kartla, son maçlar öncesi sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Haberle ilgili daha fazlası: