Captain America: Civil War'da ilk fragman yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 14:29

2016 yılında vizyona girecek olan Captain America: Civil War'ın ilk fragmanı yayınlandı.Civil War'da hangi karakterler olacak? Yeni film hangi tarihte vizyona çıkacak?

Haberin Devamı

2016 yılında vizyona girecek olan Captain America: Civil War'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Captain America: Civil War gelecek yıl gösterime girecek diğer bir Marvel filmi olacak.
Marvel çizgi roman serisinden uyarlanan filmin başrollerinde Chris Evans ve Robert Downey Jr. yer alıyor. Muhteşem filmin yönetmenliğini ise Anthony Russo ve Joe Russo yapıyor.

Ülkemizde, Marvel'in "Captain America: Civil War" filmi 6 Mayıs 2016'da Türkiye'de vizyona girecek.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle


CAPTAİN AMERİCA: CİVİL WAR’DA İKİ GÜÇ ÇAKIŞIYOR

Marvel kahramanlarının birbirine girmesi olarak tanımlayabileceğimiz Civil War, Captain America'nin başını çektiği grup ile Iron Man'in başını çektiği grubun mücadelesini anlatıyor.
Yenilmezler:Ultron Çağı’ndaki olayların sonrasında dünya hükümetleri kolektif olarak tüm süper insan aktivitesini denetleyecek bir yasa geçirmeye karar verirler.
Bu Yenilmezler içerisinde görüş bölünmelerine sebep olur ve Yenilmezler Iron Man ve Kaptan Amerika altında ikiye bölünür.

Eski müttefikler, şimdi epik bir mücadeleye gireceklerdir."

Haberin Devamı

CAPTAİN AMERİCA YENİ EKİP KURUYOR

Orijinal hikâyede bir süper kahraman grubunun TV şovu esnasında bir okulu havaya uçurması nedeniyle hükümetin süper kahramanlara yönelik tedbirler alması anlatılıyor. Hükümet artık süper kahramanları maaşlı memur gibi çalıştırmak ve her eyalete bir süper kahraman atamak istemektedir. Captain America bu tasarıya karşı çıkar ve yer altına inerek Secret Avengers ekibini kurar.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle


DÜŞMANLAR DOST OLACAK!

Captain America'nın önceki filmde düşmanı olan Winter Soldier yani Bucky Barns ile bir araya geldiğini görüyoruz. Falcon ve Kara Dul da bu savaşta Captain America'nın yanında yer alıyor. Hükümet tarafında ise Iron Man ile birlikte Marvel sinema evreninde ilk kez karşımıza çıkan Black Phanter bulunuyor. Black Phanter ayrı bir film olarak da karşımıza gelecek.

CAPTAİN AMERİCA CİVİL WAR İLK TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI



CAPTAİN AMERİCA CİVİL WAR’DA HANGİ KAHRAMANLAR VAR?

Haberin Devamı

Chris Evans / Steve Rogers (Kaptan Amerika) 
İlk Yenilmez, Nazilerin Avrupa'yı ele geçirmesine seyirci kalmak istemeyen Steve, orduya yazılmak istemiş ancak vücudu zayıf olduğu için reddedilmiştir. General Chester Philips, Steve’e ordunun süper asker projesine katılabileceğini ve bu sayede Nazilerle savaşabileceğini, söylemiştir. Steve bu projeyi başarıyla tamamlamış ve bir atlet kadar güçlenmiş olarak çıkmıştır.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle

Robert Downey Jr. / Tony Stark (Iron Man) 
Yenilmezler'in ortak lideri ve para kaynağıdır. Kendi icatları olan zırhlarıyla birlikte kendini dahi, milyarder, playboy ve hayırsever olarak tanımlamaktadır.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle

Haberin Devamı

Scarlett Johansson / Natasha Romanoff (Black Widow) 

Çocuk yaşta yetim kalan Natasha Romanov bir Rus askeri olan Ivan Petrovitch tarafından büyütüldü. Natasha büyüdükçe harika bir öğrenci ve atlet oldu. Aynı zamanda bir balerin olarak da üne kavuştu, Natasha zamanla Sovyet süper-casusu Black Widow oldu. Daha sonradan uluslararası bir casusluk örgütü olan SHIELD için çalışmaya başladı.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle

Paul Rudd / Scott Lang (Ant Man
Ölçek,küçültmek ve gücü artırmak gibi şaşırtıcı yetenekleri ile donanmış,Scott Lang, akıl hocası Hank Pym ile birlikte Dünya'yı kurtarmak için çalışırlar.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle


Tom Holland / Peter Parker (Örümcek Adam) 
Bir radyasyon gösteriminde, lise öğrencisi Peter Parker'ı radyasyondan zarar görmüş bir örümcek ısırır ve bu sayede Peter'da inanılmaz özellikler belirir. Çok sevdiği amcası bir hırsız tarafından öldürülünce, güçlerini Örümcek Adam kimliğiyle kötülüklere karşı kullanmaya söz verir.Örümcek Adam kimliğini saklar.

Captain America: Civil Warda ilk fragman yayınlandı - izle


Anthony Mackie / Sam Wilson (Falcon)
 

Haberin Devamı

Çok iyi bir vahşi kuş eğiticisi olduğundan Redwing adlı şahiniyle çok üstün bir iletişim kurmuştur. Kollarının altındaki özel yapım kanatlar sayesinde uçabilir. Kaptan Amerika'nın en büyük yardımcısı ve ortağıdır.

Sebastian Stan / Bucky Barnes (Kış Askeri) 
Kaptan Amerika'nın İkinci Dünya Savaşı'ndaki yardımcısı. Çatışma esnasında kolunu kaybetmiş, Hydra tarafından bulunup süper asker formülu verilip hafızası silinmiştir. Yıllar sonra Steve Rogers'ın karşısına çıkmıştır.

Paul Bettany / Vision 
Yenilmezler'in en büyük düşmanlarından Ultron tarafından Yenilmezler'e karşı savaşmak amacıyla yaratılmıştır.Ultron onu Avengers'ı ölümcül bir tuzağa çekmek için kullandı, fakat kendi zekasına sahip olan Vision yaratıcısına karşı gelerek Avengers'a yardım etti ve onların Ultron'u yenmelerini sağladı.

Haberin Devamı

Jeremy Renner / Clint Barton (Şahingöz) 
SHIELD casusu. Geçmişte Natasha Romanoff ile yasadışı işler yapmıştır. Okçuluk yeteneği sayesinde Yenilmezler'e katılmıştır. Hawkeye attığı okların �'ini isabet ettirir.

Don Cheadle / James "Rhodey" Rhodes (Savaş Makinesi) 
Birleşik Devletler Donanması'nda görevli olan James Rhodes, Tony Stark'ın en yakın arkadaşlarından biridir.

Elizabeth Olsen / Wanda Maximoff (Kızıl Cadı) 
Wanda enerji güçlerini kullanabilen bir mutanttır. Bu sayede Chthon adlı bir iblis tarafından kendisine verilmiş büyü yeteneklerini kullanabilir. Kaos-büyüsü adlı bu yetenekler sayesinde bir çeşit kara büyü güçlerinden psişik güçlere kadar çeşitli etkiler oluşturabilir. Bu gücü kullanmak için ne kadar zaman harcarsa etkisi de o denli büyük olur.Wanda manyetizmanın efendisi olarak kabul edilen Magneto'nun kızıdır.

Chadwick Boseman / T'Challa (Kara Panter) 
T'Challa bir Afrika ülkesi olan Wakanda'nın kralı T'Chaka'nın oğludur.Babası vibranium madenlerini ele geçirmeye çalışan Ulysses Klaw tarafından öldürülünce T'Challa intikam almaya yemin etmiş ve Kara Panter olmuştur.