Beyaz Show Yeni Sezon Konukları Kimler Olacak? | 23 Ekim Cuma Günü Yayınlanacak Mı?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show Yeni Sezon Konukları Kimler Olacak | 23 Ekim Cuma Günü Yayınlanacak Mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 10:17

Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan Beyaz Show, 23 Ekim Cuma günü 23.15’te Kanal D’ de! Peki, Cuma günü ilk sezon ilk bölümde Beyazıt Öztürk’e eşlik edecek olan konuklar kim?

Haberin Devamı

Beyaz Show geçtiğimiz hafta, yaşanan olaylardan dolayı ertelenmişti. Yapılan açıklamada 23 Ekim'de yayınlanacağını duyuran program, yeni sezona cuma günü dönüş yapacak.


Yeni Sezonda Kimler Olacak?

Yeni sezon ilk bölümün konukları ünlü şarkıcı İrem Derici, “Güneşin Kızları“ dizisinin başarılı oyuncuları Tolga Sarıtaş, Hande Erçel, Berk Atan, Burcu Özberk ve “Yaktın Beni“ filminde başrolü paylaşan Sinem Kobal ve Sarp Apak olacak.

Beyaz Show Yeni Sezon Konukları Kimler Olacak | 23 Ekim Cuma Günü Yayınlanacak Mı


Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk' ün yaptığı, 6 Aralık 1996'dan beri cuma geceleri Kanal D'de canlı yayınlanan talk show programıdır.Tam 19 senedir aralıksız yayınlanan,Kanal D ekranlarında bir klasik haline dönüşen Beyaz Show yeni sürprizlerle yeni sezona çok hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 Sezon Finalinde Neler Olmuştu?

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta da seyirciyi ekrana kilitledi. “Beyaz Show” un sezon finaline bu hafta; fenomen dizi Medcezir’in fenomen oyuncuları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Dalkılıç, “Olmazsa Olmaz” şarkısıyla müzik dünyasının en yeni sesi Güliz Ayla konuk oldu.