Big Brother Türkiye sunucusu güzel manken Asuman Krause kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye sunucusu güzel manken Asuman Krause kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 18:02

Big Brother Türkiye sunucusu olan Asuman Krause kimdir? Eski sporcu ve manken olan Asuman Krause, sunduğu yeni program ile yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

Ünlü eski sporcu ve güzel manken olan Asuman Krause kimdir. Son dönemlerde gündem'de ön planda olmayan Asuman Krause, şimdilerde sunuculuğunu yaptığı Star TV'nin yeni yarışması olan Big Brother Türkiye ile gündeme geldi. Peki, Asuman Krause kimdir?

Big Brother Türkiye sunucusu güzel manken Asuman Krause kimdir
ASUMAN KRAUSE KİMDİR

Asuman Krause, 1 Mart 1976 tarihinde doğmuştur. 1998 Türkiye ikinci güzeli, eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcıdır. 

Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra mankenliğe başladı. 2005 yılında "Yaz Sabahı" isimli showun sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filminde melek rolünü üstlenerek oyunculuğa adım attı. Sonradan Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. "No Savaş Yes Manken" tiyatro oyununun ardından Kandemir Konduk'un "İyi Aile Çocuğu" tiyatrosunda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi.

Haberin Devamı

Krause, 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk albümü "Çok Yalnızım"ı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınladı. Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek haksız eleştirileri önlemek için, albümü ismini vermeden radyolara gönderdi. Şarkıları genel olarak pozitif tepkiler alırken, ses rengi ise Burcu Güneş ve Emel Müftüoğlu'na benzetildi. İkinci albümü "Kukla" ise 2008 yılında yayınlandı. 2009 Mayıs ayına kadar Show TV'de Wipe Out programını sunan Krause, bugünlerde ise Show TV'de Wipe Out adlı yarışmanın 4. serisini sunmaktadır. Ayrıca, Star Tv'de Fear Factor Extreme adlı programı sunmuştur. 2011'in Kasım ayından itibaren ise FOX'ta yeniden yayınlanmaya başlayan Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Big Brother Türkiye sunucusu güzel manken Asuman Krause kimdir
BİG BROTHER TÜRKİYE NASIL BİR YARIŞMADIR

100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayan, fiziksel güç gerektiren ve yeteneklerini yarıştırdıkarı oyunlardan başarıyla çıkmaya çalışan yarışmacılardan biri 100 günün sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. Kuralların her an değiştiği, heyecanın zirvede olduğu program, bir TV şovundan çok bir sosyal hayat fenomeni. 

Haberin Devamı

AKSİYON VE ALDATMACA

Dünyada yayınlanan taklitlerinin aksine, ‘Big Brother’da öne çıkan birinci kural, yarışmacıların birbirleriyle pozitif rekabet ve dayanışma içerisinde olmaları. Yarışmacılar bunu yaparken de ‘Big Brother’ın, onlara verdiği, akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı mücadele edecekler. 

EN İYİ REALİTY ŞOV

Yayınlandığı 120 ülke arasında özellikle İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika’da defalarca ‘En İyi Reality Şov’ programı seçilen, tam 15 yıldır Amerika’da ‘en çok izlenen program’ olarak birincilik tahtından inmeyen ‘Big Brother’ ilk kez Türkiye’de.