Astana Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Astana Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 15:02

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yer alan, Astana ve Benfica 5. haftada karşı karşıya gelecek. Astana Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi turları 5. hafta maçlarında Astana ve Benfica karşı karşıya geliyor. C Grubu'nda yer alan iki takım 5.hafta kozlarını paylaşacak. Astana Benfica'yı Astana Arena'da ağırlayacak. Astana Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

ASTANA BENFİCA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2015-2016 Şampiyonlar Ligi 5. tur grup maçları başlıyor. C Grubu'ndan Astana takımı, Astana Arena'da Benfica takımını konuk edecek. Bu heyecan dolu karşılaşma 25 Kasım saat 17.00'de başlayacak. C grubunda yer alan bu iki takım Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçları kapsamında kozlarını paylaşmak için sahaya çıkacak.

TAKIM: Astana Benfica
TARİH: 25 Kasım Çarşamba
SAAT: 17.00
STAT: Astana Arena

Haberin Devamı

BENFİCA 2 - 0 ASTANA

Galatasaray'ın grubundaki rakipleri Benfica ve Astana, Portekiz'de karşı karşıya geldi. Benfica, evindeki mücadeleyi 2-0 kazandı. Portekiz ekibi Benfica, Kazakistan temsilcisi Astana'yı 2-0 mağlup etti. Benfica'ya galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Gaitan ve 62. dakikada Mitroglou kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası: