Aşk Yeniden 29. bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 29. bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 11:15

Aşk Yeniden yeni bölümünde yeni süprizlerle geliyor. Dizi severlerin merakla takip ettiği Aşk Yeniden dizisinde geçen bölüm ne yaşandı? İşte yeni bölüm fragman ve detayları.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta izleyicilerini şaşırtacak. Dizinin yeni bölümünde kahramanlarımız artık rahat bir nefes alacak. Aşk Yeniden dizisi bu hafta yine dopdolu geliyor. Fox Tv'de yayınlanan dizide geçen hafta neler olmuştu?

AŞK YENİDEN 29. BÖLÜM DETAYLARI

Fatih ve Zeynep nihayet rahat bir nefes almışlardır. Zeynep, yaşadığı ölüm korkusu yüzünden yapmak istediklerini ertelemenin anlamsız olduğunu düşünerek Fatih'le bir an evvel evlenmek ister. Ancak bu isteklerinde yalnız değillerdir. Zira Selin de tıpkı Zeynep gibi düşünerek daha önce reddettiği Orhan'ın evlilik teklifini kabul eder.

Gençlerin evlilik için bir şartları var...
Gençlerin bu evlilikleri gerçekleştirmek için bir şartları vardır: Meryem ve Şevket de nikahlanacaklardır. Hummalı bir düğün hazırlığı ve kız isteme merasimi tam gaz devam ederken Mukaddes bu düğünleri engellemek için elinden geleni yapar.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 29. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN 28. BÖLÜM DETAYLARI

Nihayet Zeynep bulunmuştur ancak Cahit’in intikamını almak isteyen kardeşi Vahit tarafından zehirlenmiştir. Her şeyden habersiz olan Şevket, Vahit’i vurur. Meryem, Vahit’in, Zeynep’in yaşaması için gerekli olan panzehrin yerini söylemeden öleceğinden korkmaktadır. Şevket ve Meryem bir yandan Vahit’i hayatta tutup ondan zehir hakkında bilgi almaya çalışırken bir yandan da Vahit’e bunu söyletebilecek bir koz peşindedirler.

Fatih büyük korkuya kapıldı
Fatih, Zeynep’in ölebilme ihtimaliyle sarsılmıştır. Onu yaşatabilmek için her yolu denemektedir. Meryem, Vahit’i konuşturabilmek için onun herkesten gizlediği oğlunu Orhan’a kaçırtır ancak olaylara dâhil olan Ertan, Meryem’in planlarını tersine çevirmiştir. Fatih ilk kez Zeynep’i gerçekten kaybetmek düşüncesiyle yüzleşmek zorunda kalmış ve büyük bir korkuya kapılmıştır. Zeynep ise hastanede zaman ilerledikçe daha da kötüleşmektedir. Zeynep’i kurtarmak için Vahit’in verdiği zehri gözünü kırpmadan içen Meryem ve Şevket için yolun sonu gelmiştir…