Acı Aşk yakında Show'da | Selin Şekerci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk yakında Showda | Selin Şekerci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 14:11

Show TV ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Acı Aşk tanıtım fragmanı çıktı. Acı Aşk dizi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merakla beklenen Acı Aşk dizisi oyuncuları haberimizde..

Haberin Devamı

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un olan dizi Show TV'de yayınlanacak.

"ACI AŞK" DİZİSİNİN KONUSU NASIL OLACAK?

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)…
Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

ACI AŞK'DA KİMLER OYNUYOR?

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor.

ACI AŞK TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Acı Aşk yakında Showda | Selin Şekerci kimdir

1989 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Selin Şekerci babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır.

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Acı Aşk yakında Showda | Selin Şekerci kimdir
2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu. 

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası: