Bileydi Tenis Kortları, Kapılarını Öğrencilere Açtı

Güncelleme Tarihi:

Bileydi Tenis Kortları, Kapılarını Öğrencilere Açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 15:11

TESİSTE 125 ÖĞRENCİ, SPOR EĞİTİMİ ALIYOR.

Tenis Kortları Randevu Sistemi uygulaması ile kış dönemi boyunca ücretsiz halkın kullanımına sunulan Konyaaltı Belediyesi Bileydi Tenis Kortları, yaz döneminde ise öğrencileri ağırlıyor.
Konyaaltı Belediyesi Bileydi Tenis Kortları, yaz döneminde kapılarını öğrencilere açtı. Geçtiğimiz günlerde yenilen Konyaaltı Belediyesi Bileydi Tenis Kortları’nda 7-10 ve 11-14 yaş aralığında toplam 125 öğrenci, forhand, backhand, vole, smaç ve servis gibi temel tenis eğitimi alıyor. Tenis Antrenörleri Merve Demir, Halil Tunç, Ahmet Toprak ve Aydın Umut Atalan gözetiminde temel tenis eğitimi alan öğrenciler, ilk derse başladılar.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, okulların kapanmasıyla tatlı bir karne telaşı yaşayan öğrencilere, yaz tatillerini değerlendirebilecekleri bir çok aktivite sunduklarını ve bunların başında ise tenis kursu geldiğini bildirdi. Yenilen Konyaaltı Belediyesi Bileydi Tenis Kortları’nda konusunda uzman öğretmenler eşliğinde öğrencilere ücretsiz tenis kursu verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı’nda spor etkinliklerine yıl boyunca devam ettiklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!