‘Bilet sizden tur bizden’ dönemi

Havayolu şirketlerinin kampanyalarını takip edip cazip fiyatlarla uçak bileti yakalayanlar ile biriken uçuş millerini değerlendirmek isteyen tüketiciler için “Bilet sizden, tur bizden” kampanyaları devreye girdi.

Haberin Devamı

Yurtdışına tur düzenleyen bazı seyahat acenteleri, havayolu şirketlerinin kampanyalarını takip edip, cazip fiyatlarla uçak bileti yakalayanlar ile biriken uçuş millerini değerlendirmek isteyen tüketicileri yakalamak için “bilet sizden, tur bizden” kampanyalarını devreye soktu. Bu kampanyalar sayesinde, elinde ucak bileti olan tatilciler, 199 Eurodan başlayan fiyatlarla Uzakdoğu ülkelerinde 5 gece 6 gün tatil yapma imkanını yakalayabiliyor. Üstelik bu fiyatlar, sadece konaklama bedelini de kapsamıyor. Ayrıca, havalimanından transfer, panaromik şehir turu, Türkçe- İngilizce rehberlik hizmeti, siggorta şehirlerarası transfer ve kahvaltı da dahil oluyor.

Uygulamanın öncülerinden Tur Andiamo’nun Genel Koordinatörü Ahmet Tıkır, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu organizasyonlarla, tatilcilerin yurt dışında çok cazip koşullarda tatil yapmalarına imkan sağlandığını söylüyor. Tıkır, “Yurt dışından bir havalimanından otellere yapılan transferlerin ücreti, 100 doları buluyor. Bu Bankok’ta 120 dolara ulaşıyor. Oysa biz, 199 dolara Bankok’ta transfer, şehir turu, Türkçe rehber ve kahvaltı dahil 5 gece 6 gün konaklama imkanı sağlıyoruz. Bizim paket olarak tüm müşterilerimize uyguladığımız fiyatları, diğer acenteler, ancak gruplara uygulayabiliyor” dedi.

BİRİKEN MİLLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Bu tur organizasyonlarının belli bir başlangıç ve bitiş tarihinin olmadığına da değinen Tıkır, “Turların hareket gün ve saatinin bulunmaması, istenilen günde turun başlanıp, bitmesine imkan tanıyor. Bu yolla müşterilerimiz biriken uçuş millerini bu turlara katılarak değerlendirme imkanına da kavuşabiliyor. Ayrıca, tatil için akıllarında belli bir tarih olmayan tatilciler de havayolu şirketlerinin belli dönemlerde devreye soktuğu kampanyaları takip edip, erken rezervasyon yaptırarak, çok ucuz fiyatlarla yurtdışı uçak bileti alma imkanını da yakalayabiliyor. Aldığı biletlerin tarihlerine uygun paketlerimizden yararlanarak, çok cazip koşullarda 3 yada 4 yıldızlı otellerde tatil yapma olanağına kavuşmuş oluyor” dedi.

BALİ’DE AKŞAM YEMEĞİ DAHİL

Andiamo tur’un devreye soktuğu yeni kampanyaya göre, Türkçe rehberlik hizmeti dahil 5 gece 6 gün Bankok ve Pataya turları 199 Euro’dan başlıyor. Phuket’te 469 Euro’ya, Singapur’da 449 Euro’ya, Maldivle ve Hindistan’ın Goa kentinde de 699 Euro’ya tatil yapmak mümkün. Bu 5 gece 6 gün tatilin Seyseller’de ki maliyeti 799 Euro olurken Sri Lanka’da 649 Euro’ya, Madakaskar’da 699 Euro’ya 5 gece 6 gün tatil imkanı bulunabiliyor. Aynı koşullarda Bora Bora Adası’nda tatilin başlangıç bedeli de 999 Euro oluyor. Bu organizasyonlarda 499 Euro’dan başlayan Bali turlarında kahvaltının yanı sıra akşam yemekleri de fiyata dahil oluyor. Organizasyonları gerçekleştiren tur şirketi, tatilcileri hayal kırıklığı yaşamamaları için açıklamış olduğu paket fiyatlarının standart oda fiyati uzerinden hesaplandığı, rezervasyon talebine takiben, otellerin musaitligine göre, secilen tarihe ve kisi sayisina uygun olarak fiyat farkliliklarinın olabileceği, bu farkların da pakete yansitilacağı konusunda da uyarıyor.

Yazarın Tüm Yazıları