Bezginlik

Güncelleme Tarihi:

Bezginlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 1997 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Van'da hava soğuk. Hagi ısınmak için sahada koşmak bile istemiyordu. Hayret ediyorum; kendi hata yapıyor, bir arkadaşı hata yapınca başlıyor bağırmaya. Herkes senin gibi usta futbolcu olamaz ki. Sen oyunda yoksun, üstüne üstlük arkadaşlarının moralini bozuyorsun, yeter artık.

Dün G.Saray'da aklı başında adamları saymak çok zordu. Haftalardır formda olan Tugay orta sahayı tek başına yönetiyor, hata yapmamak için vargücüyle çalışıyordu. G.Saray'da hücuma kalkılıyor, ortada bir verkaç yapma düşüncesi bile yok. İkiye bir yapılsa gol atma şansları fazla olacak. Ama bunu da yapamıyorlar.Sağ kanattan oynandığı zaman Okan iyi işler yaptı.Kaleye şut atma düşüncesinde olan tek futbolcu Ümit'ti. Popescu da dün rahat bir oyun oynadı. Osman birşeyler yapmak istiyor, enerjisi var ama çok savruk. Bitirici noktalarda son hareketi yapamıyor. Hakan Şükür de aldığı her topta kaleye arkası dönük öylece kalıyor.

10 kişilik Van

Vanspor, İstanbul'da oynanan ilk maçtaki görüntüsünden çok uzaktı. G.Saraylı futbolcular gol atmamak için birbirleriyle yarış etti. Vanspor 10 kişi kaldıktan sonra daha çok atak yapıyor, gol arıyordu.

Dünkü maç adeta beraberliğe endekslenmiş gibiydi. Bakıldığında G.Saraylı futbolcuların çoğunda bir bezginlik, bir bıkkınlık, bir iştahsızlık vardı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum. G.Saray turu geçti ama oyunu bence kimseyi tatmin etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!