Beyşehir Anamas Oteli'ni Selçuk Üniversitesi işletecek

Güncelleme Tarihi:

Beyşehir Anamas Otelini Selçuk Üniversitesi işletecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:15

Haberin Devamı

KONYA (AA) - Beyşehir'deki Anamas Konukevi'nin Selçuk Üniversitesi (SÜ) tarafından işletilecek.

Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'nde hayırsever iş adamı Ali Akkanat tarafından yaptırılan ve Ali Akkanat Selçuklu Vakfı tarafından işletilen Anamas Konukevi'nin Selçuk Üniversitesi'ne devredildiği duyuruldu.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Öztürk, konukevinde yaptığı açıklamada, Ali Akkanat Kampüsü’ndeki otel ve konukevinin yapılan protokolün ardından Selçuk Üniversitesi’ne devredildiğini açıkladı.

Anamas Konukevi'nin uygulama oteli olarak ilçe halkının hizmetine açılmasının ardından Beyşehir'de gerçekleştirilen birçok konferans, panel ve toplantıya ev sahipliği yapmaya başladığını da aktaran Öztürk, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Beyşehir Gölü manzarasına sahip mimari yapısı, 30 odalı 60 kişi kapasiteli otelimizin 200 kişi kapasiteli bir de konferans salonu vardır. Ayrıca 3 ayrı 25-30 kişi kapasiteli konferanslar yapılabilen, toplantılar düzenlenebilen odalara sahiptir. 100 kişiye aynı anda yemek verebileceğimiz restoran bölümünün yanı sıra, en üst katında ise sinevizyonlu oyun salonu ve kafeteryası bulunmaktadır. Şu anda otel işlemlerini mükemmel bir şekilde yürütüyoruz. Hemşehrilerimizi yeni süreçte otelimizde misafir etmekten büyük onur duyacağız. İnşallah yeni süreçte daha makul fiyatlarla müşterilerimize elimizden gelen hizmeti, profesyonel olarak yetişmiş öğrencilerimizle ve personel kadromuzla vermeye çalışacağız. Yine otopark sorunu bulunmayan otelimizin önündeki bahçemizde bundan sonra yemekli düğün ve nişan gibi merasimler de düzenleyebileceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!