Beştepe’nin havası bozuk

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’nin havası bozuk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2013 00:00

Ligde 5. sırayı almayı hedefleyen kırmızı-siyahlılarda, yüzler eskisi gibi gülmüyor.

Haberin Devamı

ZORLU KASIMPAŞA MAÇI ÖNCESİNDE 5 OYUNCU SARI KART SINIRINDA BULUNUYOR.

Teknik Direktör konusundaki sürecin belirsizliğinin ardından üst üste gelen sakatlık haberleri, keyifleri kaçırdı. Serkan ve Tomiç sezonu kapatırken, Kulusiç ve Ramazan’ın da kalan maçlarda forma giyme şansının az olduğu belirtildi.

Süper Ligin 6. sırasında bulunan ve kalan 3 maç öncesinde UEFA Avrupa Ligi hedefini mucizelere bırakan Gençlerbirliği, eski havasını kaybetti. 32. haftanın açılış maçında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılarda, teknik direktör konusu ve sakatlıkların artması, keyifleri kaçırdı.
Fenerbahçe maçı öncesinde gündeme gelen ve geçen süreçte somut bir adım atılamayan, “Gelecek sezon teknik direktör kim olacak ? sorusundaki belirsizlik, Beştepe’deki havanın bozulmasının en önemli unsuru oldu. 2 haftalık dönemde, iki taraftan gelen açıklamalar dışında bir gelişme yaşanmadı.

Haberin Devamı

RAMAZAN VE KULUSİÇ’İN ŞANSI AZALDI

Teknik direktör konusunun yanı sıra sakat oyuncuların artması, kulüpte moralleri bozan diğer bir başka gelişme oldu. Serkan Kurtuluş ve Nemenja Tomiç’in sezonu erken kapatmasının ardından, Ante Kulusiç ve Ramazan Köse’den de iyi haberler gelmedi. 2 haftadır takımdan ayrı kalan Hırvat savunmacı Kulusiç’in tedavisine devam edilirken, kalan 3 maçta forma giyme şansının az olduğu belirtildi. Trabzonspor maçında sakatlanan ve omzunda kısmi yırtık tespit edilen kaleci Ramazan Köse’nin de kalan maçlarda görev yapmasının zor olduğu öğrenildi.

5 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Ligde, 5. sırayı almayı hedefleyen Gençlerbirliği’nde, zorlu Kasımpaşa maçı öncesinde 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Hurşut Meriç, Aykut Demir, Randhall Azofeifa, Özgür İleri ve Ermin Zec, bu maçta görev yapar ve sarı kart görürse, bir sonraki hafta Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle oynamayacak olan Ramazan Köse’nin de 3 sarı kartı bulunuyor.

CEM: “HEDEFİMİZ KASIMPAŞA’YI GEÇMEK”

Takım kaptanı Cem Can, ligi ilk 5’te bitirmeyi hedeflediklerini belirtip, şunları söyledi.
“Kasımpaşa ile önemli bir maç oynayacağız. Puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Sahamızda oynamanın avantajını kullanıp, seyircimizin de desteğiyle üç puanla sahadan ayrılmayı amaçlıyoruz. Galip gelirsek puan tablosunda Kasımpaşa’nın üzerine çıkacağız ve avantaj elde edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!