Beştepe’nin gündemi yoğun

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’nin gündemi yoğun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 01:26

Teknik Direktör konusunu çözen Gençlerbirliği, ağırlığı transfere verirken, istifa hamlesi ile sarsıldı.

Haberin Devamı

Başkan İlhan Cavcav’ın en yakın çalışma arkadaşlarından ve transfer komitesi üyesi Arif Ölmez, işlerinin yoğunluğu nedene ile ayrılık kararı aldı. Cavcav’ın genel menajerlik için düşündüğü isim sayısı 4’e çıktı.

Gençlerbirliği’nde teknik patronun kim olacağı sorusu cevap bulurken, ağırlık transfer çalışmalarına kaydı. Bu arada yönetici Arif Ölmez’in istifa dilekçesini hazırlaması, kulüpte dengeleri sarstı. Başkan İlhan Cavcav’ın her zaman yanında olan ve önemli toplantılarda kulübü temsil eden Ölmez, işlerinin yoğunluğu nedeni ile yönetimden ayrılma istediğini Başkan İlhan Cavcav’a iletti.
Hafta sonu olmasına rağmen hareketli bir gün geçiren Gençlerbirliği’nde, başkan İlhan Cavcav, genel menajerliğe getirmeyi düşündüğü isim sayısını 4’e çıkardı. Cavcav, Genel Menajerlik ya da altı yapı sorumlusu olarak görev vermeyi düşündüğü Cem Onuk isminin yanına, genel menajerlik için Sinan Vardar, Seçkin Topçu ve Seçkin Renklibay isimlerini de ekledi. Bu isimler içindeki Topçu, önceki gün yurt dışına oyuncu izlemeye gitti.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLANDI

İç transferde, sözleşmeleri biten isimlerden Serkan Kurtuluş ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlılar, kontratı sona eren Oktay Delibalta’ya yıllık 700 bin TL önerdi. Oktay, bu rakama yanaşmayınca, ipler kopma aşamasına geldi. Yeni Teknik Direktör Kemal Özdeş’in ise eski takımı Manisaspor’dan, kaleci Volkan Babacan, Eray Ataseven, Hikmet Balioğlu ve Sırp golcü Peroviç’in adını yönetime verdiği öğrenildi.
Transfer komitesi üyeleri yurt dışında oyuncu arayışına hız verirken, Portekiz’in Sporting Lizbon takımında forma giyen Mısırlı Shikabala’nın takibe alındığı belirtildi.
Mısır’da başarılı bir kariyeri bulunan ve 23 kez ülkesinin milli takımı formasını giyen Shikabala, bu yılın başında Sporting Lizbon’a transfer oldu.
Shikabala, 28 yaşında ve orta saha pozisyonunda oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!