Beştepe’de kulis trafiği

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de kulis trafiği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 01:11

Kırmızı-siyahlılarda, teknik direktör konusundaki çalışma baş döndürücü bir şekilde yürüyor.

Haberin Devamı

Stuart Baxter ile prensipte anlaştığı ileri sürülürken, Başkent ekibinde görev almak için yerli ve yabancı teknik adamların isimleri başkan Cavcav’a iletildiği öğrenildi. Fuat Çapa, İrfan Buz ve Mehmet Özdilek’in isimlerinin yeniden gündeme geldiği belirtiliyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunda önemli bir revizyona girmeye hazırlanan Gençlerbirliği’nde, Teknik Direktör konusu, yoğun bir kulis trafiğine sahne oluyor. İsveç ligi şampiyonu Malmö’yü çalıştıran Age Hereide’yi ilk olarak gündemine alan kırmızı-siyahlılar, ardından yerli isimlerden Tolunay Kafkas ile masaya oturmuş, ancak anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş ile oynanan sezonun son maçında takımı tribünden izleyen İskoçyalı teknik adam Stuart Baxter ile prensipte anlaşıldığı ileri sürülürken, arayışların devam ettiği bilgisi kafaları karıştırdı.
Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından, hem yerli hem de yabancı bir çok teknik direktör isminin, menajerler aracılığıyla Başkan İlhan Cavcav’a iletildiği öğrenildi. Daha önce iki kez kırmızı-siyahlı ekipte görev alan ve ligin en kritik dönemlerinde Başkan İlhan Cavcav ile 2 kez görüşen Fuat Çapa’nın, yeniden takıma dönme konusunda temaslarının olduğu belirtilirken, bir sezon önce Başkent ekibini çalıştıran Mehmet Özdilek ile İrfan Buz’un da adaylar arasında adının geçtiği ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!