Beştepe dayanışması

Güncelleme Tarihi:

Beştepe dayanışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 14:43

Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ile yürüttükleri fikir alışverişinin, kulübe fayda sağlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat’a uyumlu çalışmaları ve Hacettepe’ye verdikleri önem sebebiyle teşekkür etti. Kaplan, “Ümit Özat’a takımımızla ilgili raporu sundum ve birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Bu görüşmenin sonuçlarından biri de Hacettepe’den Berat Ayberk Özdemir ve Mert Çetin’in A takımla birlikte antrenmanlara çıkma kararı oldu. Ümit Özat bu camianın içinden gelen, camianın yapısını bilen ve kendisi de altyapıdan geldiği için altyapının önemini bilen biri. Ben Hacettepe teknik direktörü olarak, Gençlerbirliği’nin başında yer alan böyle bir teknik direktörle çalışmaktan son derece mutluyum. Birlikte Gençlerbirliği’ne çok daha fazla oyuncu kazandırabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

ALT YAPIDA ÖRNEK BİR MODELİZ

Berat Ayberk Özdemir ve Fethi Özer gibi genç oyuncuları aynı zamanda genç milli takımlara verdiklerini hatırlatan Kaplan, şunları söyledi:
“Taylan Antalyalı, Abdullah Balıkçı, Mert Çetin ve Tuğrul Başkan gibi oyuncular da Milli Takım karmasına ve U-23 aday takımına seçildi. Beştepe’deki altı yapı modeli önemli bir örnektir. Genç bir ekiple mücadele ettiğimiz ligi üç puanla bitirerek, ikinci yarıda yaptığımız çıkışı taçlandırdık. Son maçlar genel olarak her şeye açık olur. Takımların, futbolcular konsantrasyon kaybı yaşar. Ama biz buna izin vermedik. Hafta boyunca güzel bir kapanışın, güzel bir final anlamına geldiğini söyledik ve bu finali yaptık. Konya Anadolu Selçukspor yenerek, rakibimizin de üst basamağına çıktık. Geldiğimiz günden bugüne 14 haftalık bölümde aldığımız 26 puanla takımımızı düşme hattından dokuzunculuğa çıktık. Pozisyon ve gol sayımızda ciddi bir artış yaşandı. Her zaman olduğu gibi genç oyuncuları ön plana çıkardık. 1998 doğumlu, 1997 doğumlu çocuklara şans verdik ve onlar da güvenimizi boşa çıkarmayıp, çok iyi performans sergiledi. Hem Gençlerbirliği’nin hem de Türk futbolunun geleceği olan isimleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte yanımızda olan herkese, özellikle başkanımız ve yönetim kurulumuza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Her şeyi, hep birlikte iyi bir takım olarak başardık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!