Best Balıkesir'e salon müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesire salon müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 13:20

Best Balıkesir'e salon müjdesi

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde ilk sezonunu geçirmeye hazırlanan Best Balıkesir, salon konusunda mutlu sona ulaştı.
Kurtdereli Spor Salonu lig kriterlerine uymadığı için maçlarını yeni inşa edilen 3500 kişilik salonda oynamayı planlayan Best Balıkesir, bu salonda potaların standartlara uygun olmamasından kaynaklanan sorunu aştı. Kulüp yönetimi ile Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün girişimleriyle yurtdışından ithal edilen standartlara uygun yeni potaların gümrüğe ulaştığı, montajının ise cuma günü yapılacağı açıklandı.
Balıkesir'de perşembe günü salonla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı düzenlenecek. Potaların montajından sonra salon, Basketbol Federasyonu'nun denetiminden geçerse maçlara açılacak.
Ligin ilk haftasında pazar günü Galatasay Odeabank'la deplasmanda karşılaşacak Best, ikinci haftada 16 Ekim'de iç sahada oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece sınavında yeni salonda taraftarıyla buluşmayı planlıyor. Başkan Gafur Çoymak, "O tarihe kadar eksiklikler giderilecek. Ligde evimizde oynamak konusunda sorun olmayacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!