Best Balıkesir'den Galatasaray Odeabank taraftarlarına sitem

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesirden Galatasaray Odeabank taraftarlarına sitem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 14:06

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta Balıkesir'de oynanan Best Balıkesir-Galatasaray Odeabank maçında konuk takım taraftarının oturduğu tribündeki çok sayıda koltuğun kırılıp kullanılamaz hale geldiği belirlendi

Haberin Devamı

Yeni Spor Salonu'ndaki müsabaka sonrası inceleme yapan Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, 70 koltuğun kırıldığını belirledi. Yetkililerin durumu yazılı olarak bildirdiği Galatasaray Odebank yönetiminin, taraftarlarının neden olduğu  zararı ödeyeceği öğrenildi.


Best Balıkesir Antrenörü Hakan Demir de twitter hesabından kırılan koltukların fotoğraflarını paylaşırken, "Best Balıkesir kulübünün katkısı ile yaptırılan bu salonda maç oynuyoruz. Her şey güzel, maçtan sonra deplasman tribününün hali. Yazık, yazık" diye yazdı. Demir, Galatasaray Odeabank Antrenörü Ergin Ataman'ın maçtan sonra paylaştığı, "Balıkesir'de mükemmel bir spor salonu yapılmış, emeği olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Bakanlığı'nı kutluyorum" mesajını da retwetledi. 

Haberin Devamı


TÜRKOĞLU'NA ZİYARET
Best Balıkesir Başkanı Gafur Çoymak, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti. Basketbol Federasyonu'nun İstanbul'daki binasında gerçekleştirilen görüşmede Türkoğlu'nun yanı sıra TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan da yer aldı. Başkan Çoymak ziyarette Türkoğlu'na yöreye özgü Sındırgı Yağcıbedir el dokuma halısı hediye etti.

 
 

BAKMADAN GEÇME!