Best Balıkesir'de Hakan Demir dönemi

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesirde  Hakan Demir dönemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:51

Best Balıkesir'de Hakan Demir dönemi

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde ilk 6 maçını kaybeden Best Balıkesir'de görevden ayrılan Mete Babaoğlu'nun yerine Hakan Demir getirildi.
Yapılan görüşmelerin ardından Balıkesir temsilcisi ile sezon sonuna kadar mukavele imzalayan 47 yaşındaki Hakan Demir, bu hafta oynanacak Trabzon Medical Park karşılaşmasında takımın başında olacak. Başkan Gafur Çoymak, "Takımda bir kan değişikliği gerekiyordu. Hakan Demir'le yıl sonuna dek anlaştık. Ligi bilen, kendini kanıtlayan bir isim olan hocamızın Balıkesir'de de iyi işlere imza atacağına inanıyoruz" dedi.
1999 yılından bu yana Spor Toto Basketbol Ligi'nde antrenörlük yapan Hakan Demir, Efes Pilsen'de 6 yıl yardımcı antrenörlük görevini üstlendikten sonra 2005-06 sezonunda Tekelspor'un başantrenörü oldu. 2007-08 sezonunda İsviçre'nin Sion Herens takımının başına geçen tecrübeli çalıştırıcı takımını ligde üçüncü yaparak finallere taşıdı. 2008-09 sezonunda Beşiktaş ile anlaşan Hakan Demir, daha sonraki yıllarda Pınar Karşıyaka, Erdemirspor, Aliağa Petkimspor gibi takımları çalıştırdı. Demir geçtiğimiz sezonda Türk Telekom'un başantrenörlüğünü üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!