Best Balıkesir'de antrenör Babaoğlu: Ümitsizliğe yer yok

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesirde antrenör Babaoğlu: Ümitsizliğe yer yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 13:47

Best Balıkesir'de antrenör Babaoğlu: Ümitsizliğe yer yok

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'ndeki Balıkesir derbisinde Banvit'e evinde 102-98 yenilerek beşinci maçtan da mağlubiyetle ayrılan Best Balıkesir'de Antrenör Mete Babaoğlu, ümitsizliğe kapılmamaları gerektiğini söyledi. Takımda iyiye doğru bir gidiş olduğunu belirten Babaoğlu, önlerindeki Gaziantep Basketbol ve Trabzonspor Medical Park maçlarını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Banvit'in de Balıkesir'in potadaki temsilcilerinden olduğunu söyleyen Babaoğlu, "Parçaların tam yerine oturduğunu söyleyemem. Savunmamızı hala oturtamadık. Bunu sağladığımız zaman çok tehlikeli ve iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Özgüvene ihtiyaç duyduklarını dile getiren Mete Babaoğlu, "Mağlubiyeti unutup haftaya konsantre olmalıyız. İlk 5 maçtan 3'ünde Galatasaray Odebank, Anadolu Efes ve Banvit gibi Euroleague ve FIBA Şampiyonlar Ligi takımlarıyla karşılaştık. Şimdi önümüzde kendimize yakın takımlarla oynayacağımız maçlar var. Lig uzun bir maraton. Bu lige alışacağız" diye konuştu.
Transfer arayışlarını da sürdüren Best Balıkesir'de Babaoğlu, pivotlarının hareketli olmamasının sıkıntılarını yaşadıklarını söyledi, dar rotasyon nedeniyle transfer yapmadan kimseyi gönderemeyeceklerinin altını çizdi.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!