Beşiktaş'ta operasyon

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta operasyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Toshack bastırınca yönetim, satış listesine konulan Recep dahil 8 futbolcunun takımdan ayrı çalışmasını kabul etti.

Kaptan artık yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, pazartesi gününden itibaren gerçek kadrosu ile çalışacağını ifade ederek yönetime verdiği raporda istemediği oyuncuların kamp kadrosundan çıkartılmasını talep etti. Toshack, kaptan Recep'in de bundan böyle takımdan ayrı olarak çalışmasını istedi.

Hatır idmanı olmaz

Galli hoca, kaptan Recep, Yusuf, Salih, Emre, Sertan, Hakan, Ufuk, Ali Günçar ile yurt dışında bulunan Mrmıç ve Yankov'un biran önce satılıp elden çıkartılmasını isterken ‘‘Yeni sezon için gerçek kadromla çalışmak istiyorum. Hatır için antrenmana oyuncu almam’’ dedi.

Fevzi'nin yedeği Tuna

Toshack, Fevzi ile birlikte görev yapacak bir kaleciye daha ihtiyaç olduğunu ifade ederek şunları söyledi: ‘‘Fevzi'ye güveniyorum. Türkiye'de kaleci bulunamıyorsa PAF takım kalecilerinden Tuna'yı yetiştireceğim. Kale benim için büyük sorun değil.’’

Özel antrenör

Beşiktaş yöneticileri, Toshack'ın antrenmana istemediği Recep, Yusuf, Salih, Emre, Sertan, Hakan, Ufuk, Ali Günçar'ın idmansız kalmaması için PAF takımından bir antrenör tarafından çalıştırılacağını ve satılmaları için de temasların devam ettiğini açıkladılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!