Beşiktaş'ta Gökhan İnler seferi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Gökhan İnler seferi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 18:54

Daha önce bir görüşme gerçekleştirdiği Napolili yıldızı bitirmek için yeni bir hamle yapan Orman, İtalya'da oyuncunun menajeriyle masaya oturacak

Haberin Devamı

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; ligde ilk yarının sona ermesi ve ara transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Beşiktaş da kolları sıvadı. Sağ bek transferinin yanı sıra orta sahaya da bir hamle yapmak isteyen siyah-beyazlılarda Başkan Fikret Orman, Gökhan İnler için bir kez daha İtalya'ya uçtu. Daha önce Roma'da oyuncunun menajeriyle bir araya gelen Başkan Orman'ın bu seferinde Gökhan İnler'le görüşme gerçekleştireceği ve tecrübeli futbolcuya Beşiktaş forması giydirmek için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gökhan İnler'den olumlu cevap almasının ardından da Napoli kulübünün yetkilileriyle bir araya gelerek bonservis konusunda pazarlıklara başlayacağı belirtildi. Diğer taraftan Teknik Direktör Slaven Bilic, aylardır gündemden düşmeyen Norveçli sağ bek Martin Linnes'in alınması için yönetime rapor verdi. Genç futbolcuya 1.5 milyon avrodan fazla ödemek istemeyen Beşiktaş'ta Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, Norveç'e giderek Molde Kulübü yetkilileriyle görüşüp transfere nokta koymaya çalışacak.

Orman'dan yabancı eleştirisi

Bu arada bir televizyon programına katılan Başkan Orman, oyuncu kadrosundan ve teknik ekipten memnun olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Galatasaray maçına kadar üst üste 7 maç kazandığını hatırlatan Orman, “Galatasaray mağlubiyeti bizi yolumuzdan çevirmez. Beşiktaş'ın amacı şampiyonluktur. Rotamıza devam edip zorlukları aşacağız” dedi. Yabancı sınırının kalkması konusunda eleştirilerini sertleştiren Başkan, “Çok yerli oyuncu oynatana ödül verilecekmiş. Ne kadar güzel. Sigorta, şu-bu borcu olmayan kulüpler alacak. Ben dahil birçok kulüp başkanı geçmişten gelen borçlarla mücadele ederek buraya geliyoruz” siteminde bulundu. Orman, “Ciddi insanlar olarak oyuncuya 'Kural değişti. Sana yüz lira vermeyeceğiz, elli lira vereceğiz' şeklinde mi diyeceğiz. Netice itibarıyla pazardan karpuz veya kavun aldığımız yok. Bu kararın etkileri ne olacak bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!