Beşiktaş'ta dev transfer

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta dev transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2014 06:45

Beşiktaş, Schalke 04'te oynayan orta saha oyuncusu Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Jones, İstanbul’a geldi. 32 yaşındaki Almanya doğumlu Amerikalı defansif orta saha oyuncusu, bu sezon 14 lig ve 3 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında mavi-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN Almanya’nın Schalke 04 takımından sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Jermaine Jones İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Jermaine Jones, menajeri ile birlikte Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 01.45’de Frankfurt’tan İstanbul’a geldi. Jones’i Atatürk Havalimanı’nda Beşiktaşlı idareciler karşıladı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Jones, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Beşiktaşta dev transfer

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Kulübü, Schalke 04 futbolcusu Jermaine Jones'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle: "Schalke 04 oyuncusu Jermaine Jones'un kulübümüze transferine ilişkin görüşmelere başlanmıştır."

Haberin Devamı

JERMAINE JONES KİMDİR?

Schalke 04 kulübünde forma giyen Alman futbolcu, Almanya Millî Futbol Takımı 'nda 21 yaş altı ve A millî düzeyinde forma giydikten sonra, 2009 yılında tercihini ABD Millî Futbol Takımı 'ndan yana kullanmıştır.

Yaş: 32 (3 Kasım 1981)
Boy: 1.84 m
Mevki: Defansif Ortasaha
Forma Numarası: 13
Oynadığı kulüpler: Eintracht Frankfurt , Bayer Leverkusen, Schalke 04

Beşiktaşta dev transfer

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!