Beşiktaşlı futbolcular kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı futbolcular kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 18:29

Turkcell Süper Ligi'nde 22. haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor takımları yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Oktay Demiray yönetecek.

Fortis Türkiye Kupası'nda hafta içinde İkinci Lig (B) Kategorisi Yükselme Grubu takımlarından İnegölspor'a 1-0 yenilerek düş kırıklığı yaratan siyah-beyazlılar, yarınki lig maçında 3 puanı hedefliyor.

Ligde bu sezon üst üste 3 maç kazanamayan Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Diyarbakırspor maçlarının ardından Çaykur Rizespor'u da yenerek, bunu başarmaya çalışacak.

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yeni transferlerden Gökhan Güleç ve Bobo'nun ilk kez İstanbul'da taraftarlarının önüne çıkacağı maçta Beşiktaş'ta sakat, hasta ve cezalı toplam 8 futbolcu forma giyemeyecek.

Kırmızı kart cezalısı Koray, sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Tümer ve Mehmet, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ahmet Dursun, Gökhan Zan ve Volkan Ünlü, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni kurtulan Cordoba, 3. kaleci Volkan'ın da hastalanması üzerine 18 kişilik kadroya son anda alınırken, deneyimli kalecinin yarınki maçta riske edilmeyeceği ve yedek soyundurulacağı öğrenildi.

AHMED HASSAN, PAF TAKIMIYLA İDMANA ÇIKTI

Ülkesinde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Ahmed Hassan, kendisine verilen izin süresini geçirince teknik direktör Jean Tigana'nın raporu doğrultusunda bu sabah PAF takımıyla idmana çıktı.
Türkiye'ye dün gece dönen Mısırlı futbolcu da Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlıların sahaya Murat, Ali Güneş, Mustafa, Çağdaş, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Kleberson, Sergen, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Bobo muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Beşiktaşlı futbolcular, bu akşam yaptıkları idmanın ardından kampa girdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!