Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi kim oldu? (Rakipler belli oldu)

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın UEFAdaki rakibi kim oldu (Rakipler belli oldu)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 13:54

Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Bugün saat 14.00'te başlayan kura çekimi sonucu Beşiktaş'ın rakibi Club Brugge oldu. Beşiktaş UEFA'da Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge ile eşleşti. Kura çekiminde ülke ayırt etmeksizin, her takım her takımla eşleşti. Kura sonrası ilk maçlar 12 Mart, rövanş maçları ise 19 Mart'ta oynanacak.

Haberin Devamı

UEFA kura çekimi gerçekleşti ve Beşiktaş'ın rakibi belli oldu.

UEFA kura çekimiyle temsilcimiz Beşiktaş Club Brugge ile karşılaştı. Beşiktaş Liverpool'u normal süresi 1-0 biten maçta penaltılarla geçerek son 16'ya kalmayı başarmıştı. Beşiktaş'ın bu başarısı sonrası yeni rakip kim olacak sorusu kafaları meşgul etmişti. Kura çekimi sonucu yeni rakip Belçika temsilcisi Club Brugge oldu.

7 BASAMAK BİRDEN ÇIKTI

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u eleyen Beşiktaş, Avrupa'nın en iyi kulüpleri sıralamasında 7 basamak birden yükseldi. UEFA'nın internet sitesinde güncellenen bu sezonun en iyi kulüpleri sıralamasında en büyük çıkışı, Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasında kalan Beşiktaş gösterdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Beşiktaş ile Liverpool arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve siyah-beyazlıların penaltıların ardından adını üst tura yazdırdığı maçta rekor yaşandığı belirtildi.

Haberin Devamı

REKOR BEŞİKTAŞ'IN

Karşılaşmayı 63 bin 324 biletli seyircinin izlediği hatırlatılarak, bu rakamın UEFA Avrupa Ligi taraftar rekoru olduğu ifade edildi. Haberde, Liverpoollu Kolo Toure'nin Beşiktaş taraftarı hakkındaki değerlendirmelerine de yer verildi.

İlgili video

BEŞİKTAŞ ARSENAL'İ YENMİŞTİ

Beşiktaş, 19 Ağustos 2014'te Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında ağırlayacağı Arsenal’i yıllar önce İnönü Stadı’nda 2-0 yenmişti. 21 Mayıs 1966’da siyah beyazlıların ‘Baba’ lakaplı futbolcularından Recep Adanır’ın jübilesi için oynanan maçı Beşiktaş 1. dakikada Küçük Ahmet (Özacar) ve 81. dakikada da büyük Ahmet Şahin’in golleriyle 2-0 yenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!