Beşiktaş'ın ilk sınavı yarın İtalya'da

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın ilk sınavı yarın İtalyada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 11:33

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası 4'lü final turunda eşleştiği İtalya temsilcisi Chateau D'Ax ile ilk maçı yarın deplasmanda oynayacak.

Urbino kentindeki karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. Maçın rövanşı 10 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak ve turu geçecek ekip belli olacak. Toplam 8 takımın bulunduğu 4'lü final turunda altın set uygulaması var. Her iki maçta da bir takım galip gelemezse altın set oynanacak ve bu setin sonucunda galip gelen ekip bir sonraki tura yükselecek.

Tur atlayan takım, challenge turda mücadele edecek. Bu turda Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım bulunuyor. Beşiktaş, turu geçerse bir sonraki aşama olan challenge turda Polonya'nın Organika Budowlani takımıyla eşleşecek.
Beşiktaş Antrenörü Bülent Karslıoğlu, maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Rakibimiz, takım oyununu iyi oynayan ve deplasmanda da başarılı olan bir ekip. Özellikle 4 numaralı oyuncularına dikkat etmemiz gerekiyor. Her şeye rağmen biz mücadelemizi vereceğiz. İtalya'dan iyi bir sonuçla dönüp, İstanbul'da turu geçen taraf biz olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!