Beşiktaş'ın başı belada

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın başı belada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 10:31

Beşiktaş, Del Bosque ve Jean Tigana'nın tazminat problemlerini tam olarak çözmemişken yeni problemler çıktı.

Haberin Devamı

Zaman gazetesinin haberine göre, siyah-beyazlı yönetim, 1 milyon 750 bin YTL'lik bonservis bedelini taksitler halinde ödeyip Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz'ın parasını geciktirince kulübe haciz geldi. Geç ödenen senetler sebebiyle hukuki bir boyut kazanan olayda avukat parasını da Beşiktaş ödemek zorunda kaldı. Avukatlara bu paranın ödenmediği ortaya çıkınca, kulübe haciz memurları gönderildi. Beşiktaş yönetimi, Burak'ın bonservisi ile ilgili bir borçlarının olmadığını belirtirken avukatların hacze geldiğini kabul etti.

Siyah-Beyazlı takımda ikinci şok Del Bosque davasında yaşandı. Del Bosque'nin yardımcıları ve avukatları daha önce Beşiktaş kulübünden tazminat isterken buna İspanyol çalıştırıcının menajeri de eklendi. Menajerler Cereijo Eugenio Pedro ve De Felibe Cortes "Planete futbol SL" şirketi adına zararlarının karşılanması için %3 faiz ve yargılama bedelleri için FİFA'ya başvurdu. Eğer dava sonuçlanırsa Beşiktaş menajerlere de tazminat ödemek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yaşanan son olay ise Mustafa Doğan'ın bedelsiz olarak ayrılması oldu. Sezon başında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kendisine takım bulması istenen defans oyuncusu kalmayı tercih etmişti. Sezon başından bu yana takımdan ayrı olarak çalışan Doğan, alacaklarının ödenmemesi üzerine tek taraflı olarak sözleşmesini feshetti. Yaşanan son olaylar yönetim içindeki idari işleyişin sağlıklı olarak yürümediğini ortaya çıkardı.

Tello'dan sevindirici haber
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Rodrigo Tello'nun, G.Birliği Oftaş karşısında oynayabileceği belirtildi. Yoğun bir tedaviden sonra iyileşme sürecine giren Şilili oyuncu dün takımla birlikte salonda egzersiz yaptı. Sabahki çalışmaya sakat olan İbrahim Toraman'ın yanı sıra milli takımlarda bulunan Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Serdar Özkan, Atilla Özmen ve Lamine Diatta katılmadı. Akşam çalışmasında ise Siyah-Beyazlı takım, Oftaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!