"Beşiktaş'ı mücadele etmeden yenemeyiz"

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı mücadele etmeden yenemeyiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 14:35

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 8. haftasında, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Adana BOTAŞ, maç için İstanbul'a gitti.

Adana BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda kendi evinde Fransa'nın BLMA takımını konuk eden ve maçtan mağlup ayrılan Adana BOTAŞ, ligde Beşiktaş deplasmanında ter dökecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen oyuncu Gamze Takmaz, ligde Beşiktaş'ı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda da deplasmanda karşılaşacakları BLMA'yı yenerek, üzgün olan Adana BOTAŞ taraftarlarını yeniden sevindirmek istediklerini belirtti.

Takım olarak Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Takmaz, şunları kaydetti: "Dışarıdan Beşiktaş karşılaşması ne kadar kolay görünse de mücadele etmeden maç kazanılmaz. Beşiktaş karşısında güzel oynayarak kazanmak istiyoruz. Bu karşılaşmanın hemen ardından FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda BLMA karşılamasının rövanşını oynayacağız. Deplasmanda en az 8 sayı farkla kazanmak zorundayız. Adana'da oynadığımız maçta yaptığımız basit hatalar sonucunda ne yazık ki mağlubiyetle ayrıldık.”

Adana BOTAŞ geçen hafta, Fransa'nın BLMA takımına 69-62 mağlup olmuştu. Adana temsilcisinin deplasmanlı eleme usulünün geçerli olduğu kupada tur atlaması için, Fransız temsilcisi BLMA'yı en az 8 sayı farkla yenmesi gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!