Beşiktaş'a ACİL 35 milyon lira lazım

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa ACİL 35 milyon lira lazım
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2013 00:13

Beşiktaş’ta yeniden yapılandırmadan sorumlu yönetici Adnan Dalgakıran, bu ayın sonuna kadar kaynak bulunmaz veya borçlarda yeniden yapılandırma gerçekleşmezse Avrupa’ya yine gidilemeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, önceki gün mali sıkıntılardan ötürü Avrupa kupalarına gidemeyebileceklerini söylemesi Beşiktaşlıları endişelendirdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören de ise aynı gün F.Bahçe ve G.Saray’ın Avrupa’da çeyrek final görmesinden dolayı teşekkür beklediklerini söyledi.

Peki Beşiktaş’ın UEFA tarafından bu sezon için Avrupa kupalarından men edilmesinden ötürü ne diyecek Demirören? Beşiktaş önümüzdeki sezon da Avrupa’ya gidemezse bunun da sorumlusu Demirören dönemi. En azından mevcut yönetimin iddiası bu. Geçmiş döneme ait borçlar Beşiktaş’ı bir hayli sıkıştırmış durumda.

BORSA PARASI NİSANDA GELECEK

SİYAH beyazlı kulüp, 31 Mart itibarıyla ağırlıkla futbolculara olan 15 milyon Euro’luk (35 milyon TL) borcu kapatamaz veya yeniden yapılandıramazsa Avrupa için lisansı alamayacak. Peki Beşiktaş AŞ’nin sermaye artırımından gelen para bir kaynak olamaz mı? Beşiktaş İletişim, Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi Başkanı Adnan Dalgakıran, “O para nisanda hesaplara geçecek ama bize bu ayın sonuna kadar kaynak lazım” dedi. Dalgakıran, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nın uğraştığını belirterek, “Çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLILAR RAHAT ETMESİN!

FİKRET Orman’ın şeffaf davrandığını ve mevcut tabloyu açıkta kamuoyu ile paylaştığını söyleyen Dalgakıran’a “Beşiktaş taraftarının içi Avrupa kupaları için rahat etsin mi” diye sorduğumuzda ise ilginç bir cevap aldık. Dalgakıran, “Hayır etmesin. Beşiktaş tamamen düze çıkana kadar herşeyi takip etsin ve içi rahat etmesin. Ay sonuna kadar ödememiz gereken borçlar eski dönemden kalma. Bizim bugün yaptığımız sadece borç çevirmek için kaynak yaratmak. Yavaş yavaş ilerleme kaydediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!