Beşiktaş Veysel'i göndermiyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Veyseli göndermiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2004 01:31

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, ‘Kiralık ya da satılık olarak belirlediğimiz futbolcular belli. Veysel’i kesinlikle göndermeyeceğiz’ dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Vicente Del Bosque’nin sezon başından bu yana yedek kulübesinde oturttuğu Veysel’e 10 Süper Lig kulübü talip oldu. Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın iki aydır ısrarla peşinde olduğu Veysel’e Malatyaspor, Diyarbakırspor, Kayserispor, Samsunspor, Konyaspor, Sakaryaspor’un menajerler aracılığı ile teklifte bulundu. İstanbulspor, A.Sebatspor, Denizlispor da Veysel için harekete geçti.

Onu göndermeyeceğiz

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay yıldız oyuncunun bu kadar ilgi görmesinden mutlu olduklarını belirterek, ‘Del Bosque’nin raporu doğrultusunda kiralık ya da satılık olarak belirlediğimiz oyuncuların başında Kaan, Ronaldo ve Juanfran geliyor. Diğer oyuncular konusunda kesinlikle bir karar yok. Ancak Veysel’i kesinlikle göndermeyeceğiz’ dedi.

Oktay, Veysel’in transferinin söz konusu olmadığını ifade ederek şöyle konuştu: ‘Takımımızda tüm oyuncular ayrı bir değer. Veysel tekniği ve performansı ile teknik direktörümüz Del Bosque’nin önem verdiği oyuncular arasında. Türk futbolunun da önemli golcülerinden biri.

Sezon başı kamplarında ve hazırlık maçlarında süper bir grafik çizdi. Yedek kaldı, sesini çıkarmadı, aksine takım arkadaşlarına destek oldu. Siyah beyazlı kulübün çizgilerinde, etik değerlere önem veren profesyonel bir oyuncumuz.’

Rekabet yarattı

Forvette John Carew ile birlikte Veysel’in ligin ikinci yarısında oynayabileceğini ileri süren Kıvanç Oktay sözlerini, ‘Veysel özel yaşamı ve futbolu ile Türkiye liglerinde önemli bir yer edinmiştir. Takımda Pancu, Tümer, Sergen, Carew ile forvette önemli rekabet ortamı yarattı’ diye noktaladı.

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

LİGİN
ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta devre arası kampı belli oldu. İkinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak Salı günü İstanbul'da başlayacak olan siyah beyazlılar, 8 Ocak Cumartesi gününe kadar çalışmalarını burada sürdürürp, aynı gün Antalya'ya gidecek. Antalya’da 8-14 Ocak tarihlerinde kamp yapacak olan Beşiktaş, burada düzenlenecek Efes Cup Turnuvası'na katılacak. Siyah beyazlılar, A Grubu'nda Vitesse Arnheim ve Malmö ile karışlaşacak ve 1. olması halinde B Grubu'nun lideri ile finalde karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!