Beşiktaş Nihat'ın bonservisini aldı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Nihatın bonservisini aldı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 27, 2009 14:22

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ön protokol imzaladığı milli futbolcu Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile bugün bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün baÅŸkanı Yıldırım Demirören, dün Nihat'la beraber Ä°spanya'ya gitmiÅŸ ve Villarreal Kulübü yetkilileriyle görüşmeye baÅŸlamıştı. Bugün yapılan son görüşmede iki kulübün bonservis konusunda anlaÅŸmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediÄŸi ifade edildi.       Â

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören yapılan bu görüşmenin ardından yarın İstanbul'a dönecek. Ancak Nihat, İspanya'daki eşyalarını toplayacağı için İstanbul'a 1 hafta sonra gelecek.       

Öte yandan Beşkitaş'ın alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon başında İspanya'nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş'ın yeniden Beşiktaş'a döneceği haberleri asılsız çıktı. İspanya medyasında bu konuyla ilgili verilen haberlerin ardından genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bir açıklama yaptı. Bulut, İbrahim Kaş ile ilgili olarak Beşiktaş veya başka bir kulüp ile görümediklerini, genç futbolcunun, Getafe ile 3 yıl daha mukavelesinin olduğunu ve sözleşme tarihinin bitimine kadar ispanya'da futbol hayatını sürdüreceğinin altını çizdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!