Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 14:50

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu hafta Süper Lig'in şampiyonluk yarışında oldukça önemli bir mücadele olacak. Beşiktaş 26 maçta 63 puan toplayarak liderlik yarışını birinci sırada sürdürürken, Kasımpaşa'da Avrupa Kupalarına katılabilmek için üst sıraları zorluyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu haftanın en önemli karşılaşmalarından birine sahne olacak. Peki Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ile Süper Lig 27. haftada siyah-beyazlılar için şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olacak. Beşiktaş rakibiyle oynadığı son 10 karşılaşmada 6 galibiyet alırken, 1 kez rakibine mağlup oldu. Bu karşılaşmaların 3'ü de beraberlik ile sonuçlandı. Peki bu hafta oynanacak Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki basına açık gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarından henüz dönmeyen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson katılmadı. Quaresma ve Hutchinson'ın akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirildi. Sakatlığını atlatan Veli Kavlak ise antrenmanda yer aldı. Veli, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Tedavisi için yurt dışında bulunan Gökhan Töre de antrenmana katılmadı. Antrenmandan önce teknik direktör Güneş, futbolcularıyla saha ortasında kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından futbolcular kondisyon ağırlıklı pas çalışması yaptı. Pas ve pres çalışmalarıyla devam eden idman, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Omuzundaki sakatlığı bir türlü atlamadığı için moralsiz olan Veli Kavlak, ağrıları azalınca antrenmanda yer aldı.İdmanın tamamında takımla çalışan gurbetçi orta saha oyuncusu, ligde sadece 1 maçta 1 dakika şans bulmuştu. Türkiye Kupası maçlarında daha önce Şenol Güneş’in denediği Veli’nin Kasımpaşa mücadelesinde 18 kişilik kadroda olması zor gözüküyor.

TOLGAY ARSLAN 11'İ ZORLUYOR

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, sakatlıktan tamamen kurtulduktan sonra “Yeni transferimiz” dediği Tolgay Arslan eski performansına ulaşıyor. Yaptığı şık hareketlerle beğeni toplayan Tolgay, ilk 11’i zorluyor. Teknik direktör Şenol Güneş, son 8 haftada genç orta saha oyuncusuna daha fazla şans vermeye hazırlanıyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Takımın hem hırsı hem de neşesi dikkat çekiyor. Nevzat Demir Tesisleri’nde dün basına açık yapılan çalışmada kahkaha sesleri yükseldi. Oyuncuların bu görüntüsü teknik direktör Şenol Güneş’i de fazlasıyla mutlu etti. Kondisyon ağırlıklı pas çalışmasının yapıldığı idman, çift kale maçla noktalanırken Şenol hoca oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. “Kasımpaşa’yı yenelim, bu havayı bozmadan devam edelim” diyen kurt teknik adam, “Önümüzde birbirinden önemli 8 maç var. Hepsini tek tek düşünerek ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı. İdmana milli takımlardan dönmeyen Quaresma ve Atiba ile sakatlığı olan Gökhan Töre katılmadı.

Haberin Devamı

KALEDE BÜYÜK REKABET

26. haftadaki Antalyaspor maçında Tolga Zengin sakatlanınca eldivenleri Denys Boyko almıştı. 90 dakika boyunca hata yapmayan ve kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi, Ukrayna Milli Takımı’ndan da formda döndü. Antrenmanda yaptığı kurtarışlarla kalitesini gösteren Boyko’ya, Kaptan Tolga da eşlik etti. Belindeki sakatlığı tamamen atlatan ve hiçbir sorunu kalmayan tecrübeli kaleci, antrenman boyunca deyim yerindeyse ‘kedi’ gibiydi. İki kalecinin bu görüntüsü teknik direktör Şenol Güneş’i tatlı bir sıkıntıya soktu. Kurt hoca, pazartesi günkü Kasımpaşa maçında ilk 11’de kimi oynatacağını düşünüyor. Tolga ile Boyko arasında kıyasıyla bir forma rekabeti yaşanıyor.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI 11'LERİ (MUHTEMEL)

KASIMPAŞA: Isaksson, Popov, Titi, Bozhikov, Veigneau, Abdullah, Hakan, Adem Büyük, Scarione, Del Valle, Koita

BEŞİKTAŞ: Boyko, Andreas Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Sosa, Kerim Frei, Mario Gomez

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı 5 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da oynanacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GOMEZ'DEN "TİKİ-TAKA" ESPRİSİ
Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, 5'e 2 top kapma çalışmasında yapılan başarılı pasların ardından "tiki-taka" diye bağırdı. Antrenman sırasında yapılan üst üste başarılı pasların ardından Gomez, İspanya'nın Barcelona takımı ile özdeşleşen kısa pasa dayalı oyun tarzına göndermede bulundu.

Haberin Devamı

FİKRET ORMAN ANTRENMANI İZLEDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da antrenmanı izledi. Orman, tesislere ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle geldi. Antrenman başladıktan sonra teknik direktör Şenol Güneş, Orman ve Çebi'nin yanına giderek kısa bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında üç isminde neşeli oldukları ve gülüştükleri gözlendi. Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Beşiktaş, Kasımpaşa ile Süper Lig'de yaptığı 25 maçın yalnızca birini kaybetti. Beşiktaş, Kasımpaşa'ya deplasmanda hiç yenilmedi. Bu maçlarda sadece beş gol yerken, yedi maçta kalesini gole kapattı. İki takım arasındaki son yedi maçta toplam 28 gol atıldı. Oğuzhan Özyakup, Kasımpaşa'ya karşı son dört lig maçında iki gol atıp bir asist yaptı. Oğuzhan'ın ligde daha fazla gol attığı iki takım var. Tunay Torun, Beşiktaş'a karşı oynadığı son iki maçta bir gol atıp bir de asist yaptı. Jose Sosa, Kasımpaşa'ya karşı oynadığı son iki maçta bir gol atıp bir de asist yaptı. Ligin ilk yarısındaki maçta Eren Derdiyok iki gol atmış ve Süper Lig'deki ilk dublesini yapmıştı.

Haberin Devamı

İsmail Köybaşı, Süper Lig'deki son golünü 8 Kasım 2010'da Kasımpaşa'ya atmıştı. Kasımpaşa, son dokuz maçının altısını kaybetti ilk 17 maçın sadece üçünü kaybetmişlerdi. Kasımpaşa'nın evinde aldığı son beş galibiyet de 2-1'lik sonuçla geldi. Beşiktaş'ın da deplasmandaki son yedi galibiyetinin beşi tek farkla geldi. Beşiktaş ligde beş maçtır kazanıyor; son 13 maçın da 11'ini kazandı.

Ligde yalnızca Fenerbahçe ve Galatasaray; Beşiktaş ve Kasımpaşa'dan daha fazla şut attı. Aynı zamanda kalesinde en az şut gören dördüncü ve beşinci takım da Kasımpaşa ve Beşiktaş. Ligde yalnızca Başakşehir, Kasımpaşa'dan daha fazla kafa golü attı. Beşiktaş ise ligin kafayla en az gol yiyen takımı.

Ligde Kasımpaşa'dan daha az ceza sahası dışından gol yiyen sadece üç takım var. Beşiktaş ise ceza sahası dışından attığı 42 golle Galatasaray'la birlikte ligin en iyisi. Kasımpaşa'nın ligdeki son altı golünün dördü maçların son 15 dakikasında geldi. Bruno Alves'in ardından Süper Lig'in en fazla hava topu mücadelesi kazanan oyuncu Eren Derdiyok. Süper Lig'in ikinci yarıdaki en golcü üç oyuncusundan biri Mario Gomez. Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla gol katkısı yapan iki oyuncudan biri Jose Sosa. İkinci yarının en fazla asist yapan oyuncusu da Sosa. Jose Sosa, son 13 lig maçında 13 gole katkıda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!