Beşiktaş Leiva ile anlaştı, sıra Liverpool'da

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Leiva ile anlaştı, sıra Liverpoolda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 00:03

Beşiktaş, Liverpool'da forma giyen Brezilyalı önlibero Lucas Leiva ile anlaştı. İngiliz kulübü de ikna edildiği taktirde transfer gerçekleşecek. Menajer Ahmet Bulut, "24 saat içinde bu iş biter" dedi.

Haberin Devamı

Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın ciddi şekilde sakatlanmaları üzerine orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'nın transferi konusunda dev bir adım attı.

Leiva'nın transferinde Beşiktaş adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut, Brezilyalı oyuncunun siyah beyazlıların teklifine olumlu baktığını ve bu işin 24 saat içinde çözüleceğini ifade etti.

Beşiktaş Leiva ile anlaştı, sıra Liverpoolda

Brezilya Milli Takımı'nda da zaman zaman forma şansı bulan 28 yaşındaki Lucas Leiva, 2007 yılında 10 milyon Euro'ya Gremio takımından Liverpool'a geldi.

Radyospor'a konuşan Bulut, bu transferde son sözü Liverpool'un söyleyeceğini vurgulayarak, "Henüz netleşmedi. Ancak 24 saat içerisinde kesin sonuç alınır. Oyuncunun fikri pozitif. Kesin konuşamam, ama yüksek olasılık olduğunu söyleyebilirim. Görüşüyoruz, en geç yarına kadar mutlak bir sonuç alırız. Oyuncu açısından sorun yok" dedi.

Beşiktaş Leiva ile anlaştı, sıra Liverpoolda
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN CENK GÖNEN KARARI

BAKMADAN GEÇME!