Beşiktaş kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2003 01:58

Pascal Nouma UEFA'ya gidiyor

BEŞİKTAŞ
Yönetim Kurulu tarafından sözleşmesi feshedilen Pascal Nouma, dün menajeri Chantal ile birlikte kulüp binasına giderek, yöneticilerle görüştü. Görüşme sonrasında bir açıklama yapan Chantal, ‘‘Biz 1 milyon dolarlık tazminatı istemiyoruz. Sadece hakettiğimiz 250 bin doları istiyoruz. Ama onu bile vermek istemiyorlar. Konuyu UEFA'ya götürmekten başka çaremiz kalmadı’’ dedi. Öte yandan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu ve 1965 Beşiktaşlılar Derneği, Galatasaray’a verilen para cezası nedeniyle PFDK’yı kınayan birer bildiri yayınladı.

Ahmet Dursun Adana’da oynuyor

BEŞİKTAŞ
'ta, sol kasığından sakat olan Ahmet Dursun'un dün MR'ı çekildi. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, golcü futbolcunun önemli bir sorunu olmadığını ve Adanaspor maçında oynayabileceğini söyledi. Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular, dün akşam yaptıkları antrenmanın ardından Papermoon’da yöneticilerle birlikte moral yemeği yedi.

Anadolu kulüpleri için yasa teklifi verildi

CHP
Antalya Milletvekili Feridun Baloğlu, zor durumdaki Anadolu kulüplerinin kurtarılması amacıyla yasa önerisi hazırladı. Önerisini TBMM Başkanlığı'na sunan Baloğlu, çok sayıda kulübün devlete olan stopaj borçlarını ödeyemeyecek durumda olduğunu belirterek, ‘‘Stopaj oranı geriye dönük olarak yüzde 15'e düşürülürse bu sorun aşılır ve borçlar ödenir’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!