Beşiktaş kalecisini buldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş kalecisini buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 15:21

Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Bonservisi İskoçya'nın Glasgow Rangers Kulübü'nde bulunan kaleci için transfer bedeli ödenmeyecek.

Haberin Devamı

Bir süredir yabancı kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İskoç Allen McGregor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Siyah-Beyazlı kulüp Kolombiyalı Ospina ile uzun süredir görüşüyordu.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ KALECİSİ / WEB TV

SERCAN YILDIRIM, MCGREGOR'U BÖYLE AVLAMIŞTI / WEB TV

Ancak Ospina'nın forma giydiği Nice Kulübü bonservis bedelini 5 milyon euro seviyelerinden aşağıya indirmeyince Siyah-Beyazlı Futbol Komitesi, Kolombiyalı kalecinin transferinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yönetici Ahmet Kavalcı, "Ospinayı istiyorduk. Yaklaşık 1 aydır da temas halindeydik. Ancak bonservis bedeli ve oyuncuya verilecek ücretler konusunda anlaşma sağlayamadık. Bizden çok yüksek rakamlar talep edildi. Listemizdeki diğer bir kaleci adayı McGregor ile görüşmeye başladık. ayrıca Ospina için 40'tan fazla menajer devreye girdi. Bu şartlarda transferin olması çok zordu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Samet Aybaba ise McGregor için araştırmalar yaptıklarını, yaşadığı bölge ve evine kadar bilgi topladıklarını, yaşam şekli ve aile yapısını incelediklerini belirtti. Aybaba, yetenekli kalecinin takıma katılması halinde faydalı olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Yeni transferin Avusturya'daki Beşiktaş kampına 18 Temmuz'da katılması bekleniyor.

MCGREGOR KİMDİR?

İskoçya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan McGregor, geçtiğimiz sezon Glasgow Rangers formasıyla 47 maça çıkarken kalesinde 42 gol gördü.

McGregor 2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Bursaspor'a karşı iki maçta da 90 dakika forma giymişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!