Beşiktaş Boyko ve Douglas Silva'yı getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Boyko ve Douglas Silvayı getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 16:36

Beşiktaş yönetimi, Ukrayna'nın Dnipro takımının kalecisi Denys Boyko ve stoperi Douglas Silva'nın transferi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. İki futbolcu son anda bir pürüz çıkmadığı taktirde devre arasında siyah beyazlı takıma katılacak.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde kadrosunu bir kaleci ve bir de stoper transferiyle güçlendirme kararı alan Beşiktaş yönetimi, rotayı Ukrayna'ya çevirdi.

Siyah beyazlılar, Dnipro takımından kaleci Denys Boyko ve stoper Douglas Silva'nın transferini büyük ölçüde bitirdi.

Uzun süredir Dnipro Kulübü ve oyuncuların menajerleriyle temas halinde olan Beşiktaş yöneticileri, prensipte anlaşma sağladı. Son anda bir pürüz çıkmaması halinde iki futbolcu devre arasında siyah beyazlı takıma katılacak.

DOUGLAS SILVA BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTEDİĞİNİ BİLDİRDİ
İki oyuncu arasında transferi gerçekleşme olasılığı en yüksek olan isim Douglas Silva. Dnipro Teknik Direktörü Myron Markvych, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusuna resmen talip olduğunu, futbolcunun da gitmek istediğini kendilerine bildirdiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Boyko ve Douglas Silvayı getiriyor

DOUGLAS SILVA'NIN  2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Ülkesi Brezilya'da Juventude ve Vasco da Gama takımlarında oynadıktan sonra Dnipro'ya gelen 25 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Douglas Silva, istikrarıyla dikkat çekiyor. Bu sezon 21 resmi maçta görev alan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 2017 yılının Aralık ayında sona eriyor. Transfermarkt verilerine göre Douglas Silva'nın piyasa değeri 2.5 milyon Euro.

Beşiktaş Boyko ve Douglas Silvayı getiriyor

BOYKO BU SEZON 22 MAÇTA FORMA GİYDİ
27 yaşında ve 1.97 metre boyundaki Denys Boyko, bu sezon 22 resmi maçta forma giyerken, kalesinde 23 gol gördü.

Ukrayna Milli Takımı'nda da da görev alan ve Dnipro ile 2017 Temmuz'una dek sözleşmesi bulunan Boyko'nun piyasa değeri 5.5 milyon Euro.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!