Beşiktaş Çin'e gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Çine gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 22:06

Beşiktaş, Demba Ba ve Ersan Adem Gülüm’ü satarak 20 milyon Euro kazandığı Çin ile ilişkilerini geliştirme kararı aldı. Siyah beyazlı kulüp, futbol takımını kamp yapmaya götürecek. Başkan Fikret Orman, “Yaz kampına takım olarak gitmek istiyoruz. Bu sene onlarla aramız çok iyi, Allah bozmasın” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki yaz Çin’de kamp yapmayı planladıklarını söyledi. Yeni transferler Marcelo Guedes, Alexis Delgado ve Denys Boyko için Nevzat Demir Tesisleri’nde dün imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Orman, Demba Ba’dan sonra Ersan Adem Gülüm’ü de sattıkları Çin’de Beşiktaş’a büyük bir ilgi olduğunu belirterek, “Biz Çin’e yaz kampında takım olarak gitmek istiyoruz. Bu sene onlarla aramız çok iyi, Allah bozmasın” dedi. Orman, Ersan’ın gitmeyi kafasına koyduğunu vurgularken, oyuncunun ocak ayına ait 150 bin Euro’luk alacağından da feragat ettiğini vurguladı.

STAT İÇİN HENÜZ TARiH YOK

Sosa ve Quaresma için Çin’den teklif geldiği iddialarını yalanlayan Orman, “Sosa için de Quaresma için de Çin ile alakalı hiçbir şey gelmedi. Bunlar boş haberler. Bir teklif gelseydi düşünür müydük? Düşünmezdik. Şu an herkes şampiyonluğa odaklanmış durumda. Stadımızı bitirip. Şampiyon olmak istiyoruz. Şenol Hoca aslında Ersan gitmeden önce bir açıklama yapmıştı. Gitmemesi yönünde açıklaması oldu. Fakat kulüp menfaatleri öndeydi” dedi. Orman, stadın açılışına dair ise net bir tarih olmadığını söylerken, “Ayın 20’sinden sonra bu konudabir açıklama yapacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!