Beşiktaş, Chelsea'nin genç yıldızları Ake ve Salah'ın peşinde

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Chelseanin genç yıldızları Ake ve Salahın peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 14:19

İngiliz The Independent gazetesi, Beşiktaş'ın, Chelsea'nin genç yetenekleri Nathan Ake ve Mohamed Salah için devre arasında İngiliz kulübüyle masaya oturacağını yazdı.

Haberin Devamı

sporx'in haberine göre Beşiktaş, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İngiliz devi Chelsea'nin iki genç futbolcusu; Nathan Ake ve Mohamed Salah'ın peşine düştü.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Independent'te yer alan haberde; siyah beyazlı kulübün ara transfer döneminde Salah ve Ake için Chelsea yönetimi ile masaya oturacağı belirtildi.

Mısırlı orta saha oyuncusu Salah'ı ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefleyen siyah beyazlı ekip, stat inşaatının bitmesinin ardından 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile birlikte satın almanın hesaplarını yapıyor.

FİKRET ORMAN: "OCAK'TA GÖRÜŞECEĞİZ"
Söz konusu haberde Fikret Orman'ın açıklamalarına da yer verilirken, Orman'ın "Chelsea CEO'su Ron Gourlay, bizim iyi bir arkadaşımız. Chelsea ile çok iyi ilişkilerimiz var ve Ocak ayında kendileri ile bir iş yapacağız" dediği belirtildi.

Kaleci Petr Cech ile ilgilenmediklerini söyleyen Fikret Orman, "Chelsea forması giyen birçok oyuncu ile ilgileniyoruz ancak Petr Cech bunlardan birisi değil. Sezonun ikinci yarısı için kiralık opsiyonunu değerlendirebileceğimiz oyuncular üzerine düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer hamlerinin önüne geçen detayın stat yapımı olduğuna da dikkat çeken Fikret Orman, "Stat yaptırırken aynı zamanda transfer için oyunculara yatırım yapmak ekonomik açıdan bir hayli zor. Zaten stat gelirimiz yok" şeklinde konuştu.

Aynı haberde Beşiktaş'ın, Salah'ın yanı sıra bir diğer 19 yaşındaki Hollandalı ön libero Nathan Ake için de Chelsea'ye teklifte bulunacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Chelseanin genç yıldızları Ake ve Salahın peşinde


MOHAMED SALAH BU SEZON 6 MAÇTA FORMA GİYDİ

Doğum tarihi: 1992
Doğum yeri: Mısır
Boy: 1.71 metre
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: El Mokawloon, Basel, Chelsea

Beşiktaş, Chelseanin genç yıldızları Ake ve Salahın peşinde

NATHAN AKE BU SEZON 4 MAÇTA OYNADI
Doğum tarihi:
1995
Doğum yeri: Hollanda
Boy: 1.80 metre
Mevkii: Ön libero

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!