Beşiktaş aşkı açılış tarihine de yansıdı

Beşiktaş Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, Beşiktaş-Akaretler’de yaptırdığı W Otel’in açılışının planladığı tarihte olması için durup dinlenmeden çalışıyor.

Bu titizliğin altında ise Bilgili’nin Beşiktaş aşkı yatıyor. Çünkü ünlü işadamı, Beşiktaş’ın kuruluş tarihi olan 1903’ü düşünerek, açılış tarihini 19.03 olarak ilan etmiş. Davetiyeler de çoktan basılmış. W Otel’in 19 Mart’taki açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacakmış.

Makarna yaptı

Ertekin Dinçay, önceki akşam Kalamış Marina’daki restoranında bir davet verdi. Dinçay, yakın dostları Nermin-Pamir Bezmen, Rüksan-Mehmet Ürgüplü, Güler Yiğit ve Ahu Aysal’ın da arasında bulunduğu davetli grubuna, kendi elleriyle hazırladığı makarnayı ikram etti. Keyifli gece, canlı müzik eşliğinde geç vakitlere kadar devam etti.

Tarzi’nin köylü güzelleri

Moda Tasarımcıları Derneği’nin düzenlediği ve Türk moda tasarımcılarının koleksiyonlarının sunulduğu İstanbul Fashion Lab, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen İdil Tarzi defilesi ile başladı. Arzu Kaprol, Bahar Korçan, İdil Tarzi, Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe, Özlem Süer ve Ümit Ünal’ın kurucu üyesi olduğu Moda Tasarımcıları Derneği’nin ilk uluslararası etkinliği olma niteliğini taşıyan İstanbul Fashion Lab kapsamında gerçekleştirilen İdil Tarzi defilesi, izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defilede podyumların en başarılı mankenleri görev aldı. Defilenin en dikkat çeken yanı, kıyafetlerde yöresel çizgilerin ön plana çıkmasıydı. Yemeniler, altın bilezikler, takunyalar ve aba denilen kalın yünlü çoraplar, kıyafetleri tamamlayan parçalar arasındaydı... Müzik olarak türkü ve oyun havalarının tercih edildiği defilede mankenler zaman zaman halay da çekti.


Korhan Abay’ın kararı

Doğaçlama olarak üç dilde, ön hazırlık yapmak koşuluyla da yedi dilde canlı yayın sunabilen profesyonel sunucu Korhan Abay, menajerliğini yapmaları için Feza Fırat yönetimindeki F&F Ajans’la anlaştı. Abay’a, rol aldığı İsveç yapımı "Se Upp för Dararna" filminin ardından gelen yerli dizi tekliflerini ve Abay yönetimindeki Animart’ın organizasyon, sunum ve prodüksiyon projelerini bundan böyle F&F Ajans değerlendirecek.
Yazarın Tüm Yazıları