Beşiktaş, Antalya maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Antalya maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 14:51

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde bugün gerçekleştirilen son idmanda siyah-beyazlı oyuncular, pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Antrenmana tedavisi süren Yusuf Şimşek katılmazken, Hakan Arıkan ve Ferrari ise takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı ekip, bugün gerçekleştirdiği idmanın ardından Antalyaspor ile yapacağı maç için bugün saat 16.00'da Antalya'ya hareket edecek.

HEDEF ZİRVEDEN KOPMAMAK

Olumsuz hava şartları nedeniyle ligin 18. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında yapması gereken karşılaşmanın Futbol Federasyonu tarafından ertelenmesi sonrası Beşiktaş, 19. hafta mücadelesinde Antalyaspor'u mağlup ederek 1 maç eksiğine rağmen zirvede tutunmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden ve tüm konsantrasyonunu lige yöneltecek siyah-beyazlı ekip, 29 Kasım tarihinde Sivasspor ile yaptığı ve kazandığı karşılaşmanın ardından oynadığı 3 karşılaşmada galip gelme başarısı gösteremedi. Bu karşılaşmalarda 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak sadece 2 puan toplayan Beşiktaş, Antalyaspor'u mağlup ederek zirveye ulaşmak için yeni bir galibiyet serisi yakalamaya çalışacak.

Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak. Ligtv'den naklen yayınlanacak mücadeleyi hakem Özgüç Türkalp yönetecek.

İBRAHİM KAŞ CEZALI

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında 3 maç ceza alan İbrahim Kaş forma giyemeyecek.

İbrahim Kaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yaptığı hareketten dolayı Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ile cezalandırılmıştı.

İBRAHİM TORAMAN SINIRDA

Siyah-beyazlı takımda Antalyaspor karşılaşması öncesi tecrübeli oyuncu İbrahim Toraman da kart sınırında bulunuyor.

Daha önce 3 sarı kart gören İbrahim Toraman, yarınki maçta da sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek. Bu arada şubat ayının ilk haftasında takıma dönmesi beklenen İtalyan oyuncu Matteo Ferrari'nin de 3 sarı kartı bulunuyor.

Bu arada tedavileri süren Yusuf, Ferrari ve cezalı İbrahim Kaş'ın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Şekerspor ile yapılan karşılaşmada kalede görev alan genç kaleci Korcan Çelikay'ın Antalya kafilesinde yer almayacakları bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!