Beşiktaş’a Arena yolu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’a Arena yolu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2012 01:25

Olimpiyat Stadı’nın restorasyona girecek olması nedeni ile siyah beyazlılara Türk Telekom Arena yolu gözüktü.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’a Türk Telekom Arena yolu giderek açılıyor. İnönü Stadı’nın yeniden yapılacak olması nedeniyle stat arayan siyah beyazlı takımın, maçlarını oynama ihtimalinin bulunduğu Atatürk Olimpiyat Stadı için de restorasyon kararı alınması sonucu yollar yine Arena’ya çıkmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

2020’ye hazırlanacak

“Olimpiyat Stadı Türkiye’nin önemli değerlerinden biri. Bu stadyum, 2020 İstanbul Olimpiyat adaylığı dosyamızın da önemli değerleri arasında yer alıyor. Stadın imalat sırasında öngörülemeyen bazı eksikliklerini tamamlamamız gerekiyor. 15-20 milyon lira gibi bir harcamayı göze alarak Olimpiyat’ı çok modern bir spor kompleksine dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Başkanlarla görüşecek

Haberin Devamı

Bu restorasyon süreci yaklaşık bir yıla ulaşabilir. Bu sırada İstanbul’daki diğer stadyumlarımızın daha yoğun kullanılması da gündeme gelebilir. Ancak sabrın sonunda Olimpiyat’ı yeniden kazanmış olacağız.”

Bu arada Bakan Kılıç’ın, salı günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya geleceği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!