Beşiktaş 4-0 Kayserispor Maç Sonucu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 4-0 Kayserispor Maç Sonucu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 14:37

Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Vodafone Arena'da yüksek tempoda oynanan karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10 dakikada Mario Gomez, 23'te Oğuzhan, 34. dakikada Quaresma ve 90+1'de Cenk Tosun kaydetti. Öte yandan 69. dakikada Beşiktaş'ın golcü yıldız oyuncusu Mario Gomez penaltı vuruşunda yararlanamadı. Bu sonucun ardından Beşiktaş en yakın rakibi olan ve bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 73 puanla liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Kayserispor ise 32 puanla 14. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Esat Sancaktar
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan (Dk. 85 Necip Uysal), Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 70 Gökhan Töre), Quaresma (Dk. 70 Cenk Tosun), Sosa, Gomez
Kayserispor: Ahamada, Zeki Yavru, Simic (Dk. 22 Mabiala), Mustafa Akbaş, Berkan Emir, Mijailovic, Sinan Bakış (Dk. 58 Derley), Furkan Özçal, Diego, Deniz Türüç, Oğulcan Çağlayan (Dk. 76 Ömer Bayram)
Goller: Dk. 10 Gomez, Dk. 23 Oğuzhan Özyakup, Dk. 34 Quaresma, Dk. 90 Cenk Tosun (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 26 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 74 Deniz Türüç, Dk. 78 Mustafa Akbaş, Dk. 79 Zeki Yavru (Kayserispor) 

Beşiktaş 4-0 Kayserispor Maç Sonucu
PUAN DURUMU VE FİKSTÜRÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Beşiktaş 4-0 Kayserispor Maç Sonucu

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:

10. dakikada Beşiktaş öne geçti. Sosa'nın sağdan ceza alanına yaptığı ortada ön direkte Gomez, yatarak topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0 
23. dakikada Beşiktaş, farkı 2'ye çıkardı. Gomez'in pasında ceza alanında topla buluşan Oğuzhan, rakibinden şık bir çalımla kurtulduktan sonra sol çaprazdan çektiği şutla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0 
34. dakikada Beşiktaş skoru 3-0'a taşıdı. Soldan Olcay'ın uzun pasında topu kontrol eden Quaresma, ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 
90+1. dakikada Sosa sağ kanattan yerden kesti, Cenk zor pozisyonda şık bir dokunuşla topu filelerle buluşturdu: 4-0.

Beşiktaş 4-0 Kayserispor Maç Sonucu

VODAFONE ARENA KAPALI GİŞE
Beşiktaş futbol takımı Kayserispor maçı öncesi yine kapalı gişe oynadı. Siyah beyazlı taraftarlar maç biletlerini bir gün önceden tükettiler. Vodafone Arena Stadından sorumlu yönetici Umut Güner, "Stadımız açıldığı günden bu yana ikinci maçımız kapalı gişe oynamaktan mutluyuz. Siyah beyazlı takımın taraftarları iyi ve kötü günde takımın ve kulübün yanında olduklarını gösterdiler. Stadımıza büyük ilgi gösterip biletlerin kısa sürede tükenmesini sağlayan taraftarlara teşekkür ederiz" dedi.

Haberin Devamı

2 DAKİKA'YA PROTESTO
Beşiktaşlı taraftarlar Kulüpler Birliği'nin 2 dakikalık saygı duruxşuna ıslıklarla protestoda bulundular. Hakemler saygı duruşunu kısa keserek oyuna başladılar. 

TOLGA VE BOYKO'YA ALKIŞ
Maç öncesi sahaya ilk çıkan Tolga ve Boyko oldu. Taraftarlar iki kaleciyide alkışladılar. Bu arada Kayserisporlu futbolcular sahaya
çıkarken ıslıkla protesto edildiler.

QUARESMA'YA MÜTHİŞ İLGİ
Beşiktaş taraftarları toplu haldi siyah beyazlı takımın yıldızı Quaresma'yı alkışlayarak tezahüratta bulundular. Quaresma ile taraftarların bulunduğu tribünlere koşarak sevgi gösterisinde bulundular. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!