Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2015 11:21

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip tam 10 hafta sonra mağlubiyet alırken bu sezon ilk kez resmi maçta gol bulamadı. Son 6 haftada 5. kez sahadan galip ayrılan Akhisar'ın gollerini Güray Vural (Dk.4) ve Sami (Dk.40) attı.

Haberin Devamı

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Esat Sancaktar
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Sosa (Dk. 64 Gökhan Töre), Olcay Şahan (Dk. 46 Cenk Tosun), Gomez (Dk. 86 Kerim Frei)
Akhisar Belediyespor: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Merter Yüce, Sami (Dk. 81 Bruno), Nguemo, Custodio (Dk. 57 Aykut Çeviker), Güray Vural (Dk. 63 Onur Ayık), Rodallega
Goller: Dk. 4 Güray Vural, Dk. 40 Sami (Akhisar Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 41 Olcay Şahan, Dk. 65 Oğuzhan Özyakup, Dk. 74 Cenk Tosun, Dk. 90 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 41 Güray Vural, Dk. 54 Douglao, Dk. 58 Ahmet Cebe (Akhisar Belediyespor)

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Haberin Devamı

DETAYLI PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Dakika 4: Ceza sahası sağ çaprazına topla birlikte sokulan Ahmet Cebe ara pasını savunma arkasına sarkan Güray Vural'a attı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Güray, Tolga'yı da geçerek topu filelere gönderdi: 0-1
Dakika 40: Orta alandan hızlı çıkan Leocisio Sami ceza yayı sol çaprazında Luiz Rhodolfo'yu geçti ve ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Sol köşeye yönelen bu topa Tolga'nın müdahalesi yetersizsiz kalınca top ağlara gitti: 0-2
Dakika 56: Sol kanatta topla buluşan Hugo Rodallega, şık hareketlerle rakiplerini ekarte edip sert vurdu. Top üst direkten döndü.

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor
OĞUZHAN VE QUARESMA CEZALI
Beşiktaş'ta, Akhisar Belediyespor maçında sarı kart gören Oğuzhan Özyakup ile Ricardo Quaresma, cezalı duruma düştü. İki futbolcu, siyah beyazlı takımın ligin 14. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

GÜRAY VURAL: BEŞİKTAŞ DEFANSI ÇOK POZİSYON VERİYOR
Akhisar Belediyespor'un ilk golünü atan Güray Vural, karşılaşma sonrasında, "Beşiktaş’ın ön tarafı iyi ama arka tarafı çok pozisyon veriyor. Bizim de çalışmalarımız bu yöndeydi. Başardık, iki tane güzel gol attık. Büyük takımlara karşı öne geçtiğimiz zaman biraz da psikolojik olarak geri çekiliyoruz. Biraz iyi savunma yaptık, biraz da şansımız yaver gitti. Devre arası konuştuk arkadaşlarımızla, ikinci yarının ilk 10-15 dakikası bizim için önemliydi gol yemememiz gerekiyordu. Bunu da başardık ve 2-0 ile kazandık” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor
AKHİSAR BAŞKANI: BİZ ELMAYI TARLADAN ALIYORUZ!
Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, büyük paralar harcamadan iyi bir kadro kurmalarıyla ilgili olarak, "Bu paralarla demek ki oluyor. Bu işin sırrını bilmem, iki kişinin bildiği sır değil. Bilsem de söylemem. Demek ki bizim sistemimiz doğru. Bu şekilde inşallah devam ederiz. Rodallega'yı bonservissiz aldık. Biz elmayı tarladan almaya gayret ediyoruz, marketten almıyoruz. Bu konuda da başarılıyız. İnşallah mahcup olmayız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor
CİHAT ARSLAN: GALİBİYET SÜRPRİZ DEĞİL
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, karşılaşma sonrasında, "Beşiktaş'ın kadrosu ve oyunu güçlü ama çalışırsanız galip gelebilirsiniz. Bu galibiyet benim için sürpriz değil. İstersek yapabiliriz. Beşiktaş yorgun geldi Avrupa'dan. 60. dakikadan sonra 'bu maçı kazanmaya yakınız' dedik. Planımız da tuttu çok şükür. Rodallega'nın şutu gol olsaydı sansasyonel bir galibiyet alabilirdik" dedi.

 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!